Sari la conținut

Trei sucuri ușor de preparat care țin în frâu diabetul. Rezultatele apar după doar o săptămână

Spanacul, țelina și varza de Bruxelles fac minuni în tratarea diabetului, iar rezultatele apar după doar o săptămână.

Suc de spanac și țelină:
3 pumni de spanac
2 rădăcini de țelină cu frunze
1 morcov
1măr verde
1 castravete

Spală și curăță de coajă morcovul și mărul. După ce scoți semințele din măr,pune toate ingredientele în blender.

Morcovii conțin potasiu, care echilibrează nivelul de sodiu din organism, asociat cu hipertensiunea arterialăși hiperglicemia. Spanacul conține calciu, betacaroten, vitaminele A și C și aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. Țelina este bogată în potasiu, magneziu, esențiale pentru prevenirea și tratarea hipertensiunii. Mărul verde conține acid malic care ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Suc de varză de Bruxelles și de fasole verde
10-12 verze de Bruxelles
2 ceașcă de fasole verde
1 castravete
1 lămâie decojită
Pune toate ingredientele în blender.

Varza de Bruxelles și fasolea verde te alimentează cu minerale esențiale și energie datorită, conținutului de vitamina B6 și sunt o sursă importantă de inulină.

Suc de spanac, țelină și pătrunjel

2 mâini de spanac
1rădăcină de țelină
1mână de pătrunjel
3 morcovi
1/2 măr verde

Pune toate ingredientele în blender.

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel