Home » Stil de viaţă » Trei tipuri de machiaj potrivite pentru petrecerea...

Trei tipuri de machiaj potrivite pentru petrecerea de Revelion

Petrecerile organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna sunt prilejul ideal pentru a incerca un machiaj de seara. Make-up artistlul Melkior  Zsusa Hidi propune trei tipuri de machiaj indraznet, in tendinte, pentru a-ti completa look-ul din seara petrecerii.

1. Smokey eyes

Smokey-Eye-Makeup-
Machiajul smokey eyes este un machiaj intens, potrivit pentru machiajul de seara. Este un machiaj ce pune accentul pe zona ochilor, accentuand privirea intr-un mod seducator. Efectul fumuriu obtinut prin trecerea de la o culoare inchisa, intense, catre o culoare deschisa avantajeaza orice forma a ochilor. Poate fi usor adaptat, folosind si culori precum indigo, violet burgundy etc. Machiajul fetei trebuie sa fie impecabil, imperfectiunile trebuiesc camuflate pentru a nu distrage atentia de la machiajul ochilor. Pentru a pastra accentul pe privire, machiajul buzelor va fi unul natural sau nude.
2. Pin up

Citește și:

pinup
Machiajul Pin-up este un stil de machiaj foarte popular, ce pune accentul atat pe machiajul ochilor cat si pe cel al buzelor. Acest machiaj a devenit celebru in anii ’50 fiind purtat in acele vremuri de Marilyn Monroe si in zilele noastre de catre Dita von Teese, Christina Aguilera si multe alte celebritati. Pentru a obtine acest look ai nevoie de un tus negru cu care se va contura baza genelor superioare. Exista mai multe variante in care se poate trasa tusul, in functie de forma ochilor. Machiajul fetei ramane unul curat si minimalist. Buzele vor fi perfect conturate cu un ruj rosu.
3. 60’s

Citește și:

60's make up
Machiajul specific anilor 60 este o varianta indrazneta si in voga pentru machiajul de seara. In tendintele din acest sezon se observa si o influenta puternica specifica anilor 60’: gene false aplicate pe pleoapa inferioara a ochilor pentru o privire accentuata, eyeliner-ul aplicat, pliul pleoapei conturat cu tuse grafice (banana deschisa) si buzele in tonuri de nude, beige.