Categories: Stil de viaţă

Trucul bucătarilor pentru a găti carnea perfectă. Ce trebuie să faci înainte

Carnea este un preparat relativ ușor de realizat, însă textura sa o poate transforma într-un aliment tare și greu de mestecat, după gătire.

Și cum toți își doresc friptura fragedă, iată ce truc am aflat de la cei mai mari bucătari.

Pentru o friptură perfectă, specialiștii recomandă înainte de prepare, cu vreo două ore un baiț. Se pare că cel mai bun ar fi acela de lapte. Efectiv se ține carnea în lapte, înainte de preparare. Baițul mai poate fi realizat și din ulei amestecat cu condimente și muștar.

Când gătiți carnea, să vă asigurați că nu este foarte groasă, se poate bătea ușor înainte cu ciocanul de șnițele pentru a se frăgezi și încă un secret foarte important: nu pune sare pe carne decât după ce preparatul este gata. Sarea întărește carnea, spun marii bucătari.

Recent Posts

Cine NU ar trebui să consume brânză. Ce boli pot fi agravate

Deşi este consumază de multe persoane, brânza este o sursă de grăsimi saturate și colesterol…

14 minute ago

Primul SEMN al cancerului de sân NU este întotdeauna un nodul!

În timp ce multe femei se îngrijorează şi apelează la medicul de familie după ce…

33 de minute ago

Alina Bădic, horoscop 6- 11 mai: vești senzaționale pentru nativi! În destinul lor intervin MARILE SCHIMBĂRI așteptate de o viață întreagă!

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru săptămâna 6- 11 mai, anunțând marile schimbări din destinul…

53 de minute ago

Doliu în lumea cinematografică. Celebrul actor din filmul Titanic s-a stins din viață

Actorul Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile din Titanic și Stăpânul inelelor, a murit la vârsta…

2 ore ago

Fostul preot: Dumnezeu creează două suflete… Amândoi vin pe pământ, dar…

Daniel Balaş, fost preot,vorbește despre reîncarnare. Acesta spune că Biblia a fost modificată în anul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic