Sari la conținut

Trucul care îți poate salva banii și sănătate! Pune un dop de plută în frigider și lasă-l peste weekend! Este ABSOLUT UIMITOR

Auzim din ce în ce mai des de risipa alimentară, iar noi românii suntem campioni la acest capitol. De multe ori, risipa alimnetară se datorează faptului că așezăm mâncarea în frigider acolo unde se poate, iar în acest mod multe alimente se alterează. Experții ne învață un truc pentru a scăpa de această problemă! Vei economisi bani și vei avea grijă și de sănătatea ta în același timp!

În aceste zile caniculare un dop de plută în frigider va face MINUNI

Depozitarea necorespunzătoare și temperatura ridicată duc la apariția unui miros neplăcut. Iată cum poți scăpa de această problemă!

Sursa: Unsplash

Mirosurile din frigider sunt uneori atât de puternice, încât devin greu de îndepărtat.De asemenea, este posibil ca grăsimea să se acumuleze pe pereții frigiderului, ceea ce poate favoriza reproducerea germenilor.

Vă recomandăm să curățați frigiderul o dată la două luni, pentru ca alimentele să fie păstrate în mod corespunzător. Curățenia generală include, de asemenea, dezinfectarea sertarelor și a tăvilor.

Cum se depozitează corect alimentele în frigider?

Alimentele ușor perisabile, cum ar fi carnea și peștele, trebuie așezate pe raftul de jos, brânza, laptele și mezelurile pe raftul din mijloc, alimentele gătite, iaurtul, pe raftul de sus, iar fructele și legumele în compartimentul inferior. Pentru băuturi, sosuri și unt în compartimentul din ușa laterală.

Dopul de plută – soluția care îți va salva banii și sănătatea

Dopul de plută este soluția ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute din frigider. Data viitoare, nu le mai arunca! Păstrează-le!

Cum se folosește dopul de plută pentru a elimina mirosurile neplăcute? Pur și simplu tăiați dopul în două și adăugați câteva picături de ulei esențial cu parfumul dorit. Dacă vă plac citricele, acest lucru este perfect, deoarece această aromă este folosită pe scară largă în bucătărie.

Așezați dopul aromat într-un pahar sau chiar pe o farfurie și puneți-l în frigider. Pluta va degaja un miros plăcut de citrice și va asigura că mâncarea nu va absorbi mirosuri neplăcute. Pentru ca acest remediu să fie eficient, asigurați-vă că îl înlocuiți în mod regulat, la fiecare 2-3 zile.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: