Sari la conținut

Trucuri de slăbit după 50 de ani. O mare actriță face acest lucru în fiecare zi

Trucuri de slăbit după 50 de ani. După vârsta de 40 de ani, metabolismul se schimbă, devine mai leneș. Așadar, există câteva trucuri de slăbit pentru dieta la menopauză.

Ce să faci ca să îţi stimulezi metabolismul? Dacă acesta îşi revine, începe să producă energia necesară corpului din caloriile şi grăsimile adunate. Iar dacă acestea sunt consumate, atunci scade şi numărul kilogramelor. Nu e chiar foarte greu, dar ai nevoie de disciplină şi de răbdare.

Fă sport. E bine să te ocupi de toate grupele de muşchi, pentru că ele, oricum, sunt afectate de înaintarea în vârstă. Conform specialiștilor, ideal este să antrenezi simultan mai multe grupe de muşchi. Mergi la un antrenor de fitness şi cere informaţii avizate.

Acest truc îl folosește și Jennifer Aniston.. Actrița, în vârstă de 54 de ani,  face pilates, o disciplină pe care este ideal să o faci dimineața.

Ce este Pilates?
Este o practică care întărește atât corpul, cât și mintea, în timp ce executați anumite mișcări cu control, meditație și concentrare. Scopul este de a defini silueta în timp ce lucrați cu greutatea, astfel că în timp ce îmbinați gimnastica, baletul și yoga vă veți transforma.

Mănâncă mai multe legume. Ideal ar fi ca legumele să fi fost preparate la aburi, nu prăjite. Mai degrabă introdu în alimentație proteinele din ouă. Acestea conțin fier și vitamine. Atenție la colesterol. Cel mai bine este să mănânci albușurile, iar la gălbenușuri să renunți.

Nu sări peste masă de dimineaţă. Micul dejun îţi asigură energia până la amiază. În caz contrar, la prânz vei mânca mai mult decât ai nevoie;
asigură-te că te hidratezi corect. Bea apă. Nu orice lichid te hidratează. Spre exemplu, cafeaua te deshidratează. Sucurile sunt prea dulci şi trebuie evitate. Apa simplă, limonadă cu lămâie şi ciorbele sunt perfecte.

Nu consuma multe calorii. Nu ai nevoie de 2.000 de calorii pe zi, dacă nu faci muncă fizică intensă. Caloriile se adună nu doar din farfurie, ci și din băuturi. Renunță la alcool, sucuri dulci și ai grijă la sucurile naturale. Spre exemplu, când îți faci un suc de morcovi cu mere și citrice, consumi mult mai multe fructe decât porța necesară. Aceasta este o altă capcană;

Renunță la fast food. Când îți e poftă, încearcă să înlocuiești cu ceva făcut de tine. De la fast-food cumpără-ți, să spunem, o dată la câteva luni, potrivit bzi.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel