Sari la conținut

Trussa pentru sarcină. Două teste care să nu-ți lipsească dacă vrei să devii mămică (P)

Testele de ovulație și pentru depistarea sarcinii în stadiul incipient Trussa Care for all sunt indispensabile viitoarelor mămici.

Cu ajutorul testului de ovulație Trussa Care for all, poți afla simplu și rapid care este perioada ovulației. Acest test te ajută să stabilești cu o precizie de 99% cel mai bun moment pentru a rămâne însărcinată.

Testul este usor si rapid de folosit: poti urina direct pe varful absorbant al testului pentru 3 secunde sau poti recolta urina intrun recipient curat si sa introduci jumatate din capatul absorbant in urina.

Pachetul conține cinci teste de tip stilou, ușor de folosit, care nu necesită colectarea urinei într-un recipient separat.

in functie de concentratia de LH in proba de testare, rezultatele pozitive pot fi observate in doar 40 de secunde. Cu toate acestea, pentru a avea certitudinea ca rezultatul obtinut este negativ, este necesar sa astepti timpul complet de reactie (10 minute). Rezultatul testului nu este concludent dupa 30 de minute.

Citeste si:

Observatii cu privire la utilizare

– Nu folosi pentru testare prima urina de dimineata. Este indicat sa colectezi urina la aproximativ aceeasi ora, in intervalul 10:00 – 20:00 (este recomandat sa reduci consumul de lichide cu aproximativ doua ore inainte de colectarea urinei, deoarece o proba de urina diluata poate impiedica detectarea cantitatii de LH).

– Metoda contraceptiva: In perioada premergatoare ovulatiei, este indicat sa folosesti metode contraceptive in timpul relatiilor sexuale, deoarece ovulatia se poate produce inainte de a incepe testarea, ca urmare a influentei mediului, emotiilor, oboselii, etc.

– Sarcina: Ovulatia este un proces fiziologic complex. Uneori, aparitia concentratiei maxime a hormonului LH nu este generata de o crestere naturala a cantitatii acestui hormon. Daca in urma testarii ovulatiei, se obtine un rezultat pozitiv si intretii relatii sexuale, dar nu ramai insarcinata timp de trei luni la rand, iti recomandam sa consulti un medic.

– Testul nu este relevant la menopauza, in cazul administrarii medicamentelor contraceptive, daca ai secretii vaginale, daca ai sindromul chisturilor ovariene, hipertiroidism, tumori secretante, etc.

– Daca ai utilizat testul de ovulatie mai mult de doua saptamani, dar nu a aparut decat banda din zona de control (C), acest lucru indica faptul ca nivelul secretiei LH al probei nu este normal. Iti recomandam sa consulti un medic ginecolog.

Daca vrei sa afli cat mai repede daca esti insarcinata sau nu, iti recomandam sa folosesti testul de sarcina Trussa Care for all.

Testul de sarcina Trussa Care for all este un test rapid, care depisteaza cu o precizie de 99,9% prezenta hCG (Human Chorionic Gonadotropin – Gonadotropina Corionica Umana), un hormon care apare in urina imediat dupa conceptie. Acest produs poate fi folosit in orice moment al zilei, insa este recomandata prima urina de dimineata, datorita concentratiei mai mare a hormonului hCG.

Testul este usor de folosit: poti urina direct pe varful absorbant al testului pentru 3 secunde sau poti recolta urina intrun recipient curat si sa introduci jumatate din capatul absorbant in urina.

Rezultatul este afisat rapid: rezultatul poate fi citit dupa 5 minute. Rezultatul testului nu este concludent dupa mai mult de 5 minute.

Acest test este destinat numai diagnosticarii in vitro.

Cutia contine un test de sarcina, ambalat in folie de aliminiu.

Mod de functionare

Gonadotropina Corionica Umana este un hormon produs de placenta la scurt timp dupa conceptie si este secretat direct in urina. In momentul in care urina intra in contact cu testul de sarcina, pe acesta va aparea o linie colorata. Absenta liniei sugereaza rezultat negativ.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.