Sari la conținut

Tu stii sa saruti? 9 greseli majore care pun barbatii pe fuga

Te-ai intrebat vreodata cat de bine stii sa saruti? Adevarul e ca prea putini dintre noi isi pun aceasta problema si cu atat mai putini pot recunoaste ca nu stiu, de fapt, sa sarute.

Consideram sarutul ceva care vine de la sine, fara sa ne dam seama ca acest gest de afectiune cantareste enorma intr-o relatie de cuplu, indiferent daca este vorba de o relatia abia inceputa sau una de lunga durata.

Intotdeauna exista loc de mai bine in materie de sarut. Insa, dincolo de imbunatariri in tehnica sarutului, exista anumite “tehnici” gresite pe care ar trebui sa le evitam atunci cand ne sarutam.

1. Sarutul “imprastiat”

Acest tip de sarut trebuie evitat pentru ca genereaza mai multa neplacere decat placere. Sarutul “imprastiat” presupune o deschidere mare a gurii si manjirea cu saliva a partenerului atat pe buzele lui, cat si imprejurul lor. Este neplacut pentru oricine care se saruta sa simta saliva inclusiv pe barbie. Rezuma-te la buze si la interiorul gurii, nu “extinde” sarutul mai mult decat trebuie.

2. “Peste mort in gura”

Aceasta “tehnica” implica mai mult lipsa totala a unei “tehnici”. Mai exact, introducerea limbii in gura partenerului si lasarea organului inert acolo, asteptand ca celalalt sa depuna tot efortul. Mai multa implicare nu strica deloc!

3. Limba introdusa pana la amigdale

Toata lumea adora un sarut pasional, profund, dar asta nu inseamna ca partenerul trebuie sa aiba senzatia ca limba ta ajuns pana la amigdalele lui. Penetrarea in timpul sarutului trebuie efectuata cu masura, fara sa dea senzatie de “invazie” a intregii cavitati bucale.

4. Limba de soparla

Stiti cum fac soparlele cu limba? O scot si o introduc rapid inapoi in gura. Ei bine, aceste miscari rapide sunt neplacute atunci cand sunt efectuate in timpul unui sarut si deruteaza mai degraba partenerul decat sa ofere placere.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel