marți, martie 2, 2021

Rita Mureșan a slăbit câteva zeci de kilograme în ultimele luni, iar silueta ei seamănă din ce in ce mai mult cu cea a unui fotomodel. Dieta ei nu este deloc restrictivă și nu a fost nevoită să renunțe la cartofi prăjiți.

De curand, Rita Mureșan a postat pe pagina de Facebook o imagine în care apare alături de cele doua fiice ale sale. Afișează o siluetă de invidiat, iar cei care îi urmăresc pagina i-au transmis cele mai frumoase complimente: “Trei siluete superbe” sau “Superba!”, sau “Ce frumoasa esti”.

rita

Fosta Miss România a vorbit în nenumărate rânduri despre dieta cu care a reușit să scape de surplusul de kilograme și despre cum se simte de când și-a recăpătat suplețea de odinioară.

rita grasaDe-a lungul timpului am încercat tot felul de modalități de a pierde kilogramele. Nu pot să spun că acum am un regim alimentar anume, însă pot spune că am un regim de viață. Practic mi-am schimbat stilul de viață foarte mult și asta mă ajută să mă mențin. Mai am și perioade când mai fac excese, cum ar fi vacanțele, în care ma bucur de tot ce pot”, a declarat Rita Mureșan pentru cancan.ro.

Creatoarea de modă a renunțat la carne de peste un an și este adepta fructelor și legumelor, la orice masă.

“Când țineam diete, cel mai greu îmi era să renunț la cartofii prăjiți. Acum mă rasfăț cu ei de câte ori pot. Însă acum un an și jumătate nu am mai putut să mănânc carne. Nu e un moft, nu e un trend. Pur și simplu mi s-a facut rău și nu am mai mâncat de atunci. Îmi este poftă și rar am mai încercat, însă prefer să nu pentru că știu consecințele. Din alimentația mea nu lipsesc legumele și fructele. Am devenit fan salate și supe/creme. Cu peștele nu m-am împăcat prea bine, însă acum mănânc rar. Fructele de mare, de asemenea, îmi plac foarte mult. Preferații mei sunt racii. De asemenea, mănânc brânza cumpărată de mine de la ciobanii din Sibiu, brânza de capră și cașcaval. Nu mâncam pâine deloc înainte, însă acum mănânc. Restul lactatelor nu îmi plac (lapte, iaurturi etc.) Iar ca ceva nou și inedit în alimentația mea: semințele. De toate felurile. Îmi place la prânz, câteodată, să mănânc și la un restaurant raw-vegan. De mică nu am mâncat dulciuri deloc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a menținut așa: nu îmi plac dulciurile de niciun fel”, a mai spus vedeta pentru cancan.ro.

Înainte mânca mai dezordonat, însă de cand s-a pus serios pe slăbit, creatoarea de modă respectă cu sfințenie cele trei mese pe zi. “Cu dorința de a ține regim m-am educat asupra unui lucru: mănânc trei mese pe zi. Plus mai “ciugulesc” niște semințe între. La prânz, de obicei, prefer o supă de legume și legume la grătar, sau un restaurant raw-vegan. Pentru mine, și cine mă cunoaște știe, cina e un ritual. Îmi place să gătesc. Chiar dacă o fac pentru fiicele mele sau pentru invitați, masa este frumos aranjată, lumânările sunt prezente și ne bucurăm de timpul petrecut împreună, după o zi în care fiecare dintre noi a fost plecat. Îmi plac pastele, însă sunt atentă să fie integrale și sunt atentă și la combinații”, a adăugat Rita.

Ultimele stiri

Parteneri