Sari la conținut

„Uită” de cafea! Cu ce să o înlocuiești: „Revigorează organismul și scade tensiunea arterială”

„Uită” de cafea! Știm cu toții cât de greu este să te ridici din pat dimineața obosit și fără energie. Cu toate acestea,  un nutriționist susține că există o băutură care ne poate face să ne simțim mai bine dimineața.Nu o să vă vină să credeți cât de accesibilă, ieftină și ușor de preparat este.

Care este secretul pentru a-ți începe ziua cu dreptul?

Este bine știut faptul că apă ne ajută cu adevărat să ne menținem corpul sănătos, dar nutriționistul Aislinn Cambridge susțin că adevăratul secret este să stoarcem o jumătate de lămâie și să o adăugăm într-un pahar de apă caldă.

După cum afirmă nutriționiștii, există un singur lucru pe care ar trebui să îl facem cu toții imediat ce ne ridicăm din pat și anume să bem apă.

„Aceasta revigorează organismul și scade tensiunea arterială”, a explicat el, adăugând: „Dacă vrei mai multă energie pentru corpul tău, bea apă caldă cu un strop de lămâie”.”

Până la ce oră poți mânca înainte de culcare?

Următorul sfat al lui Aislinn este că ultima noastră masă zilnică ar trebui să fie cu cel puțin trei ore înainte de culcare . În acest fel, organismul digeră mai bine alimentele înainte de somn, potrivit pronews.gr.

 „Dacă iei cina și încerci să dormi o oră sau două mai târziu, vei dăuna organismului tău, deoarece va fi dificil să proceseze alimentele și să se refacă în timpul somnului. Sistemul tău digestiv va stagna, ceea ce îți va afecta negativ somnul și starea de spirit a doua zi dimineața. Așadar, luați cina cu trei sau patru ore înainte de a merge la culcare.”, afirmă Aislinn Cambridge.

Al treilea sfat important al ei este să evitați îndulcitorii artificiali atunci când aveți poftă de zahăr. Ea afirmă că unii oameni cred că mâncarea prăjiturilor făcute cu îndulcitori artificiali s

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.