duminică, martie 26, 2023

A-ti pocni degetele poate deveni un tic in timp sau pur si simplu o chestie pe care o faci atunci cand simti nevoie de o scurta pauza de la scris sau tastat. Indiferent ca o faci din placere, din obisnuinta sau sa le arati altora cat de tare iti pocnesc tie degetele, ar trebui sa stii ca acest gest nu este sanatos.

De la acesta pornesc multe probleme si ar fi bine sa eviti sa mai faci asta pe viitor. Citeste in continuare pentru a afla ce ti se poate intampla.

Te-ar mai interesa: Cum faci cea mai sănătoasă, ieftină și simplă sala...

In primul rand cercetatorii spun ca acest obicei reprezinta pur si simplu o cale de a te destresa rapid, un fel de eliberare terapeutica inconstienta. Ba chiar e un mod al nostru de a gestiona stresul. Acesta a fost totusi legat si de roaderea unghiilor. Asadar, daca te gasesti intr-o perioada stresanta sau pur si simplu ai nevoie de o scurta pauza, evita sa-ti pocnesti degetele.

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private