Sari la conținut

Uleiul de COCOS, soluția unei probleme INESTETICE

Pe bună dreptate întreaga breaslă a cercetătorilor îl numește super-aliment. Uleiul produs din pulpa cocosului și-a dovedit de-al lungul timpului proprietățile miraculoase: are acțiune antivirală, antifungică și antibacteriană, reglează nivelul colesterolului și sporește energia.

Cireașa de pe tort o aduce un studiu brazilian, în urma căruia s-a constatat că 30 de mililitri de ulei de cocos pe zi pot reduce dramatic circumferința taliei, “topind” grăsimea abdominală. Această descoperire este o dovadă în plus a faptului că grăsimile saturate sunt extrem de benefice în procesul de slăbire.

Cele 40 de femei participante la studiu au obținut rezultate uimitoare în ciuda faptului că nu și-au modificat cu nimic dieta obișnuită și singurul exercițiu fizic desfășurat a fost plimbarea zilnică de 50 de minute. După 12 săptămâni în care au consumat 30 de miligrame de ulei de cocos pe zi, nu doar că s-au ales cu o talie mai subțire, dar analizele au indicat că și creșterea colesterolului bun din organism.

Nutriționiștii spun că cel mai bun ulei de cocos este cel organic, neprocesat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel