duminică, august 9, 2020

Când este vârsta potrivită pentru a deveni părinți, care sunt testele de ultimă generație care pot „prezice” cât timp mai durează fertilitatea, atât la femei, cât și la bărbați, când este cazul să se apeleze la tehnicile de fertilizare in vitro și care sunt centrele românești de fertilitate care sunt căutate inclusiv de străini.

  • Răspunsurile la toate aceste întrebări le găsiți în următorul număr al revistei Doctorul zilei, pe care o găsiți marți pe piață, împreună cu Evenimentul zilei.

Citește și:

Din același număr, puteți afla în ce boli ați putea apela la tratamentul cu lipitori și unde se poate face acesta, cum trebuie uscate și pregătite plantele medicinale de sezon, gen sânziene sau mușețel, dar și de ce sunt mai periculoase țigările slim decât cele normale și de ce refuză Guvernul României să le interzică.

Celulita are un dușman de temut în aparate de ultimă generație care de curând au fost aduse în România, iar ambasadorii Food Revolution, mișcare pro alimentație sănătoasă lansată de Jamie Oliver și care s-a dezvoltat inclusiv în România, explică care este „rețeta” sănătații în aceeași publicație pe care o găsiți marți la tarabe.

Parteneri