luni, iunie 21, 2021
2017 este un an pe care o fată din Motru nu îl va uita prea curând. La începutul lunii martie, Lorena Modoran a vrut să aprindă focul în sobă şi a aruncat cu benzină. Din nefericire, bidonul cu combustibil

s-a aprins şi a explodat. În urma teribilului accident, tânăra de 14 ani a suferit arsuri foarte grave pe un sfert din suprafaţa corpului.

A fost transportată de urgenţă la Craiova, unde a şi fost stabilizată. După două luni de internare, copila s-a întors acasă şi a început să caute pe internet soluţii pentru a scăpa de urâtele cicatrici care i-au rămas în urma nefericitului accident.
Aşa a aflat de cazul Sarei Anton, o fetiţa de numai 2 ani  care a suferit arsuri grave pe 40% din corp. Micuţa a urmat mai multe multe proceduri la LIV Hospital din Istanbul, care au constat în transplant

cu celule stem şi operaţii de reconstrucţie a pielii, iar rezultatele au fost unele remarcabile.

Lorena a ajuns deja la Istanbul, dar mai are nevoie de 4.000 de Euro
În urma campaniei umanitare derulate de Asociaţia “Salvează o inimă” în mediul online, s-a reuşit strângerea a 31.000 de Euro din totalul de 35.000 de Euro. Astfel, Lorena a ajuns în Istanbul, unde medicii o pregătesc deja pentru primele operaţii de reconstrucţie a pielii, prin metoda transplantului cu celule stem. Pentru finalizarea tratamentului, tânăra mai are nevoie de 4.000 de Euro.
Donaţiile pot fi făcute prin:

  • Campanie de donaţii prin SMS. Donaţii de 2 Euro prin SMS la numărul 8832 cu textul “Lorena”, campanie valabilă până la data de 1 decembrie.
  • Pe platforma de donaţii https://salveazaoinima.ro/campaigns/lorena-modoran/. Donaţiile pot fi făcute prin card, Paypal sau redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit.
  • Transfer bancar în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”, cu specificaţia “Lorena Modoran”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Ultimele stiri

Parteneri