luni, noiembrie 29, 2021
2017 este un an pe care o fată din Motru nu îl va uita prea curând. La începutul lunii martie, Lorena Modoran a vrut să aprindă focul în sobă şi a aruncat cu benzină. Din nefericire, bidonul cu combustibil

Te-ar mai interesa: Ce probleme spirituale ascund unele boli precum ca...

s-a aprins şi a explodat. În urma teribilului accident, tânăra de 14 ani a suferit arsuri foarte grave pe un sfert din suprafaţa corpului.

A fost transportată de urgenţă la Craiova, unde a şi fost stabilizată. După două luni de internare, copila s-a întors acasă şi a început să caute pe internet soluţii pentru a scăpa de urâtele cicatrici care i-au rămas în urma nefericitului accident.
Aşa a aflat de cazul Sarei Anton, o fetiţa de numai 2 ani  care a suferit arsuri grave pe 40% din corp. Micuţa a urmat mai multe multe proceduri la LIV Hospital din Istanbul, care au constat în transplant

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

cu celule stem şi operaţii de reconstrucţie a pielii, iar rezultatele au fost unele remarcabile.

Lorena a ajuns deja la Istanbul, dar mai are nevoie de 4.000 de Euro
În urma campaniei umanitare derulate de Asociaţia “Salvează o inimă” în mediul online, s-a reuşit strângerea a 31.000 de Euro din totalul de 35.000 de Euro. Astfel, Lorena a ajuns în Istanbul, unde medicii o pregătesc deja pentru primele operaţii de reconstrucţie a pielii, prin metoda transplantului cu celule stem. Pentru finalizarea tratamentului, tânăra mai are nevoie de 4.000 de Euro.
Donaţiile pot fi făcute prin:

Te-ar mai interesa: De ce un nefumător poate dezvolta cancer pulmonar,...

  • Campanie de donaţii prin SMS. Donaţii de 2 Euro prin SMS la numărul 8832 cu textul “Lorena”, campanie valabilă până la data de 1 decembrie.
  • Pe platforma de donaţii https://salveazaoinima.ro/campaigns/lorena-modoran/. Donaţiile pot fi făcute prin card, Paypal sau redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit.
  • Transfer bancar în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”, cu specificaţia “Lorena Modoran”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Te-ar mai interesa: Situația românilor blocați în Africa din cauza var...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri