Sari la conținut

Un actor îndrăgit de la Hollywood, spitalizat de urgenţă. Ce simptom alarmant a avut

Pacient in moarte cerebrală
Sursă foto: Getty Images

Actorul Kevin Spacey a dezvăluit în cadrul unui eveniment public că a fost transportat de urgenţă la un spital din Uzbekistan din cauza unor simptome asemănătoare infarctului, informează cotidianul Los Angeles Times.

Starul american, în vârstă de 64 de ani şi de două ori premiat cu Oscar, a rostit un discurs la ceremonia de închidere a celei de-a 15-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Taşkent, organizată în această săptămână în Uzbekistan, unde a dezvăluit că s-a confruntat cu o urgenţă medicală „neaşteptată”.

Protagonistul serialului TV „House of Cards” a spus că a petrecut o noapte într-un bar din Taşkent alături de un grup de cineaşti. El a recunoscut că nu a dormit prea mult înainte să viziteze un mausoleu în dimineaţa următoare şi să participe apoi la o vizită ghidată la Muzeul Afrasiyab din Samarkand. „Mă uitam la acele extraordinare picturi murale de pe pereţi şi am simţit dintr-o dată că întregul braţ stâng mi-a amorţit pentru aproximativ opt secunde”, a declarat actorul.

sursa foto: flickr.com

„L-am scuturat, apoi i-am anunţat imediat pe oamenii alături de care mă aflam şi am mers imediat împreună la un centru medical”, a adăugat el. Potrivit tabloidului The Sun, Kevin Spacey a fost internat la Innova Diagnostic Clinic, unde a făcut o serie de investigaţii medicale, inclusiv un RMN.

Într-un videoclip publicat pe contul de Instagram al festivalului, starul american a precizat că medicii nu au descoperit nimic grav şi că „totul s-a dovedit a fi complet normal”.

„Sunt, bineînţeles, recunoscător nu a fost nimic mai grav. Însă asta m-a făcut totodată să îmi acord un moment de pauză şi să mă gândesc la cât de fragilă este viaţa pentru noi toţi şi la cât este de important să fim împreună, să ne sprijinim unii pe ceilalţi şi să facem tot ceea ce putem pentru binele generaţiei următoare”, a adăugat Kevin Spacey.

Actorul american a fost exonerat de toate cele nouă acuzaţii formulate împotriva sa

În iulie 2023, actorul american a fost exonerat de toate cele nouă capete de acuzare formulate împotriva sa, inclusiv pentru agresiune sexuală, în cadrul unui proces penal desfăşurat la Londra, potrivit Agerpres.

Acel proces este doar unul dintre cele intentate lui Kevin Spacey în contextul mişcării #MeToo, în urma cărora actorul a căzut în dizgraţie la Hollywood şi a rămas în mare parte fără proiecte pe agenda sa de lucru după 2017. De atunci, el a reuşit totuşi să rămână neafectat din punct de vedere juridic într-o epocă în care personalităţi de prim rang de la Hollywood au fost trimise la închisoare sau condamnate la plata unor despăgubiri de milioane de dolari. Kevin Spacey anunţase deja că intenţiona să revină la actorie cu normă întreagă dacă urma să fie achitat.

Pe lângă achitarea din procesul desfăşurat în Regatul Unit, acuzaţiile penale formulate pe numele lui Kevin Spacey au fost retrase în mai multe procese deschise şi în Statele Unite. Un juriu i-a dat câştig de cauză starului american în octombrie 2022 după ce a ajuns la concluzia că el nu l-a agresat sexual pe actorul Anthony Rapp în 1986, în perioada în care acesta din urmă avea vârsta de 14 ani.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: