Sari la conținut

Un adolescent e în stare gravă după ce a ajuns la spital cu dureri de cap, susținând că s-a lovit la tâmplă. Ce au descoperit medicii

Sursă foto: Pixabay

Din cuprinsul articolului

Un adolescent în vârstă de 16 ani, care locuieşte în Sicilia, a ajuns la spital cu dureri de cap, susținând că s-a lovit la tâmplă. Medicii aveau să facă o descoperire şocantă, care le-a dat de gândit că tânărul ascunde de fapt adevărul.

Băiatul s-a prezentat la spital cu o mică rană la tâmplă, spunându-le medicilor că s-a lovit la cap, dar testele medicale au arătat că avea un glonț înfipt în cap. Mai exact, era vorba despre un glonț de 7mm. Băiatul este în stare gravă.

Adolescentul s-a prezentat luni, 6 martie, la spitalul San Giacomo d’Altopasso din Licata. Era conștient, pe picioarele lui. Nu după multă vreme, starea lui de sănătate s-a agravat.

Acum e în stare gravă

A crezut că îi poate păcăli pe medici, dar testele au arătat că ceea ce susţinea tânărul nu avea nicio legătură cu realitatea. Cineva l-ar fi împușcat, însă cadrele medicale nu au putut afla mai multe, având în vedere starea în care băiatul se află.

Odată constatată hemoragia, tânărul a fost transferat la spitalul din Caltanissetta unde va fi operat. Adolescentul are un prognostic rezervat. Ieri seară, poliția de stat a fost sesizată, iar o anchetă este acum în curs de desfăşurare. Până la această oră, este un mister ce s-a întâmplat de fapt, informează Corriere della Sera.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: