marți, martie 28, 2023

Asistentul medical din Arad, Ionuț Mureșan, care s-a sinucis acum câteva zile, ceea ce a lăsat sute de oameni fără cuvinte și pe iubita lui însărcinată, care a rămas singură cu durerea. Înainte de a pleca, Ionuț a scris un bilet de adio.

Ionuț a fost găsit în propriul birou din Arad, la nici o lună după ce anunțase că el și iubita lui vor deveni părinți. Bărbatul și-a injectat o doză mortală de morfină. Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Te-ar mai interesa: TOP 5 ceaiuri cu efect rapid în tratamentul puseur...

Ce a scris în biletul de adio Ionuț Mureșan

Presa locală a dezvăluit ce scria în biletul de adio lăsat de Ionuț Mureșan, înainte de a-și pune capăt zilelor. ”Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă. Să fiți fericiți!”, ar fi încheiat Ionuț biletul de adio, potrivit publicației Special Arad. Potrivit publicației, Ionuț ar fi scris și câteva cuvinte pentru iubita sa, însă acestea nu au fost făcute publice.

Nimeni nu își poate explica gestul făcut de Ionuț Mureșan, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni, bărbatul împărtășea pe pagina sa de Facebook bucuria de a deveni tată!

”Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”

Te-ar mai interesa: Legătura dintre demență și osteoporoză. Densitatea...

Ionuț Mureșan a ales să se sinucidă în propriul birou

Ionuț Mureșan a ales să își pună capăt zilelor în propriul birou, care se află pe Calea Timișoarei (Aradul Nou). Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis.

Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Firma de îngrijiri la domiciliu îi purta numele și mulți arădeni au apelat la el mai ales în pandemie. Firma a extins-o și la Oradea iar în plan era să deschidă un punct de lucru și la Timișoara.

Te-ar mai interesa: Pancreas inflamat: semnele apar în primele zile de...

De la aflarea veștii că Ionuț nu mai este pagina de Facebook s-a umplut de mesaje.

„Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace…atât pot spune ai fost un om dedicat munci tale …. bunica mea azi trăiește datorita ție …doar Dumnezeu știe ce a fost în inima ta de ai procedat așa. Odihnească veșnică!”, este doar unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private