marți, iunie 6, 2023

În cursul serei de 24 martie, o aeronavă WizzAir a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul din București și să solicite ajutorul forțelor armate.

Aeronava WizzAir opera o cursă de pasageri între Copenhaga și București.

Potrivit boardingpass.ro, piloții aeronavei WizzAir au fost nevoiți să anunțe la turnul de control starea de alertă „Mayday”, deoarece un pasager în stare de ebrietate s-a luat la bătaie cu alți călători.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Potrivit Poliției de Frontieră ”un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București”. Mai precizează că nu au fost victime, iar bărbatul nu avea asupra sa arme sau obiecte periculoase.

”Bărbatul, aflndu-se în stare avansată de ebrietate a fost preluat din aeronavă la aterizare de către poliția de frontieră urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian (art. 119 alin 2)”, mai amintesc cei de la Poliția de Frontieră.

Zborul W63114 din 24 martie 2022 / Captură ecran: Flightradar24 / (C) Aviation Geek SRL /

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private