joi, iunie 1, 2023

În ciuda diagnosticului inițial de sindrom al intestinului iritabil, o tomografie computerizată a arătat că Michael Moriarty avea tumori în intestin, ficat și plămâni.

O familie și-a împărtășit durerea sufletească după ce un tată a murit după o luptă de doi ani cu cancerul.

Michael Moriarty, în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticat cu tumori canceroase în intestin, ficat și plămâni, după ce a fost ignorat de medici când a observat sânge la golirea intestinelor.

Te-ar mai interesa: Horoscopul de 1 iunie aduce doar vești bune. 4 zod...

În martie 2020, bîrbatul, care locuia împreună cu soția sa Lyndsey și cele două fiice ale lor, Libby și Phoebe, a declarat că a început să se lupte cu durerile în timp ce lucra în ture de noapte ca om de serviciu.

După ce anterior fusese diagnosticat cu sindromul intestinului iritabil și după ce îngrijorările sale inițiale au fost respinse ca fiind hemoroizi, Michael a reușit în cele din urmă să obțină o tomografie computerizată. În ajunul Crăciunului din acel an, medicii au descoperit tumorile și au dat familiei vestea sfâșietoare.

Bărbatul a început o serie de radioterapie și chimioterapie istovitoare înainte de a i se spune că mai are doar doi ani de trăit. Mama lui Michael, Bernadette, a declarat pentru Liverpool Echo că Michael a vrut să continue să lupte pentru copiii săi.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai deficit de potasiu – m...

Michael a murit liniștit acasă

În august 2022, Michael și Lindsey s-au căsătorit, într-un eveniment pe care au reușit să îl organizeze în doar 48 de ore. Michael a murit liniștit acasă pe 24 martie 2023.

Amiyra Bader, în vârstă de 35 de ani, una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Michael, a vorbit despre faptul că acesta își iubea familia, soția și cele două fetițe „mai mult decât orice”. Ea a spus: „Michael era ca noi toți, își iubea familia, era un om simplu și nu își dorea nimic mai mult de la viață. Își iubea familia, soția și fetele mai mult decât orice.

Te-ar mai interesa: Află cele 5 reguli care te ajută să slăbești fără ...

„Când mă gândesc la el, avea întotdeauna un zâmbet pe față, nu era la fel de gălăgios ca unii dintre noi, dar era liniștit și amuzant. Îi plăcea să socializeze cu prietenii săi, iar cu Michael, dacă erai prietenul lui, erai familia lui. Am crescut împreună și, odată ce au apărut partenerii fiecăruia, ne-am căsătorit și am avut copii, grupul nostru de prieteni a crescut. Eram cu toții ca o familie.”

Te-ar mai interesa: Ai peste 50 de ani? Căsătoria poate preveni diabet...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private