Sari la conținut

Un bărbat a murit imediat ce a intrat într-o farmacie. Astăzi ar fi împlinit 57 de ani

operatiune de salvare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Un bărbat a murit imediat ce a intrat într-o farmacie. Astăzi ar fi împlinit 57 de ani. Incident tragic la Arad, unde un bărbat de 56 de ani a murit, într-o farmacie, după ce i s-a făcut rău pe stradă.

Joi, 13 iulie, un arădean din în cartierul Grădiște a murit într-o farmacie. Bărbatului i se făcuse rău pe stradă şi intrase în farmacie ca să ceară ajutor.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care a găsit victima în stare de inconştienţă.

Un bărbat a murit imediat ce a intrat într-o farmacie

Au fost efectuate manevre de resuscitare dar, din păcate, fără succes. Medicul echipajului a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

Potrivit aradon.ro, bărbatul era din comuna Livada și nu se știa să aibă probleme medicale.

Astăzi urma să fie ziua lui de naștere: ar fi împlinit 57 de ani. Se pare că avea pregătită o petrecere aniversară pentru duminică, împreună cu familia și apropiații.

Din păcate, bucuria s-a transformat în plâns și durere. Toată lumea se pregătește acum de înmormântare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel