Categories: Ştiri sănătate

Un bărbat de 71 de ani s-a baricadat în casă de 55 de ani pentru că îi este frică de femei. Măsurile extreme la care a recurs

Din cuprinsul articolului

Un bărbat virgin în vârstă de 71 de ani a povestit că este atât de îngrozit de femei încât s-a baricadat în casa lui în urmă cu 55 de ani.

Callitxe Nzamwita, din Rwanda, s-a închis în casa lui la doar 16 ani, pentru a evita orice companie feminină. Și doar pentru a se asigura că au primit mesajul, a construit un gard 5 metri în jurul casei sale, astfel încât nici o femeie să nu poată intra vreodată, potrivit The Mirror.

„Motivul pentru care m-am izolat și am un gard în jurul casei mele este că vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine”, a declarat Callitxe.

El a povestit că reprezentantele sexului frumos îl fac să se simtă „foarte speriat”.

O vecină a spus că rar l-a văzut părăsind curtea și doar atunci când nu erau oameni în preajmă. Dar, în ciuda fricii lui, femeile din sat sunt cele care îl ajută să supraviețuiască.

„Deși îi este frică de noi, noi suntem cele care îl ajutăm să aibă de mâncare și îi ducem lucruri de care are nevoie. Când încerci să-l ajuți, nu vrea să ne apropiem sau să vorbim cu el. De regulă, îi aruncăm lucruri peste gard, apoi vine el și le ia. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar acceptă de la distanță ceea ce îi oferim”, a povestit vecina bărbatului.

Sursă foto: Newsflash / Callitxe Nzamwita, din Rwanda, s-a închis în casa lui la doar 16 ani, pentru a evita orice companie feminină.

Ginofobia: frica irațională de femei

Deși nu a primit niciodată un diagnostic clar, se presupune că bărbatul suferă de o afecțiune psihologică numită ginofobia, o frică irațională de femei.

Simptomele ginofobiei pot include o teamă incontrolabilă, care poate fi declanșată chiar și un gând.

Pacienții cu această afecțiune pot avea atacuri de panică, senzație de sofocare, transpirație abundentă, bătăi rapide ale inimii și dificultăți de respirație. De asemenea, pot avea dureri de stomac și senzație de leșin atunci când sunt aproape de femei sau când se gândesc la ele.

 

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

29 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

59 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică