Sari la conținut

Un bărbat de 71 de ani s-a baricadat în casă de 55 de ani pentru că îi este frică de femei. Măsurile extreme la care a recurs

Sursă foto: Getty Images

Din cuprinsul articolului

Un bărbat virgin în vârstă de 71 de ani a povestit că este atât de îngrozit de femei încât s-a baricadat în casa lui în urmă cu 55 de ani.

Callitxe Nzamwita, din Rwanda, s-a închis în casa lui la doar 16 ani, pentru a evita orice companie feminină. Și doar pentru a se asigura că au primit mesajul, a construit un gard 5 metri în jurul casei sale, astfel încât nici o femeie să nu poată intra vreodată, potrivit The Mirror.

„Motivul pentru care m-am izolat și am un gard în jurul casei mele este că vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine”, a declarat Callitxe.

El a povestit că reprezentantele sexului frumos îl fac să se simtă „foarte speriat”.

O vecină a spus că rar l-a văzut părăsind curtea și doar atunci când nu erau oameni în preajmă. Dar, în ciuda fricii lui, femeile din sat sunt cele care îl ajută să supraviețuiască.

„Deși îi este frică de noi, noi suntem cele care îl ajutăm să aibă de mâncare și îi ducem lucruri de care are nevoie. Când încerci să-l ajuți, nu vrea să ne apropiem sau să vorbim cu el. De regulă, îi aruncăm lucruri peste gard, apoi vine el și le ia. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar acceptă de la distanță ceea ce îi oferim”, a povestit vecina bărbatului.

Callitxe Nzamwita, din Rwanda, s-a închis în casa lui la doar 16 ani, pentru a evita orice companie feminină.
Sursă foto: Newsflash / Callitxe Nzamwita, din Rwanda, s-a închis în casa lui la doar 16 ani, pentru a evita orice companie feminină.

Ginofobia: frica irațională de femei

Deși nu a primit niciodată un diagnostic clar, se presupune că bărbatul suferă de o afecțiune psihologică numită ginofobia, o frică irațională de femei.

Simptomele ginofobiei pot include o teamă incontrolabilă, care poate fi declanșată chiar și un gând.

Pacienții cu această afecțiune pot avea atacuri de panică, senzație de sofocare, transpirație abundentă, bătăi rapide ale inimii și dificultăți de respirație. De asemenea, pot avea dureri de stomac și senzație de leșin atunci când sunt aproape de femei sau când se gândesc la ele.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel