duminică, februarie 5, 2023

Un bărbat din Marea Britanie e internat în spital de aproape 3 ani din cauza îmbolnăvirii de Covid și anul acesta a petrecut al treilea Crăciun în spital, departe de familie, însă fratele său geamăn speră că îl va aduce acasă în anul ce vine.

Steve Laviniere, 59 de ani, și fratele său geamăn Bobby, ambii DJ în Londra, au contractat coronavirusul în martie 2020, după ce au susținut un concert în Madrid. Celor doi li s-au aplicat ventilatoare pentru a-i ajuta să respire.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

Lui Bobby i s-a îndepărtat ventilatorul după șapte zile, apoi a fost nevoie de două luni pentru a se reface. În schimb, în cazul lui Steve, problemele au fost mai grave. Acesta a avut probleme cu organele, dar și o inflamație a creierului și a fost nevoit să rămâne în spital, scrie dailymail.co.uk.

Bărbatul suferă de o afecțiune neurologică rară ca urmare a infectării cu noul coronavirus

Deși Steve se află de aproape trei ani în spital, Bobby spune că rezistența fratelui său este un „miracol” și că „totul se îndreaptă spre direcția bună”.

Steve a fost internat în spital cu doar trei zile înainte ca fostul premier britanic Boris Johnson să declare lockdown. El a intrat în comă indusă și a suferit o afecțiune neurologică rară, numită leucoencefalită acută hemoragică.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

Bobby spune că persoanele cu o astfel de afecțiune „în mod normal nu supraviețuiesc nici măcar o săptămână” și crede că este un „miracol” faptul că fratele său încă este în viață.

Familia știe că starea lui se poate înrăutăți, însă este optimistă că îl vor aduce acasă pe Steve în 2023.

„Sufletul lui încă este aici, știu că ne poate auzi și facem tot ce putem pentru a-l aduce acasă. În ultimele trei săptămâni, soția lui l-a văzut mișcându-și un deget de la picior – astfel de lucruri minore arată că el răspunde. Totul se îndreaptă în direcția bună. Este acolo și se luptă, știu asta”, a spus Bobby.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Steve este adus acasă timp de câteva ore, o dată la opt săptămâni, iar familia lui crede că va putea rămâne definitiv în vară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private