marți, martie 28, 2023

Geoffrey Seymour, în vârstă de 41 de ani, a fost diagnosticat cu cancer intestinal în stadiul 4 , deși era o persoană într-o formă foarte bună: practica tenis, bachet și crichet.  Apoi, cu două săptămâni înainte de a împlini 41 de ani, a observat că ceva nu era în regulă.

În aprilie 2021, Geoffrey a observat sânge în scaunele sale. După ce a observat schimbarea, Geoffrey a decis să-și viziteze medicul de familie, deoarece știa că ar putea fi un simptom al cancerului.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre demență și osteoporoză. Densitatea...

La sfârșitul lunii martie, la Spitalul Kingston, a fost diagnosticat cu cancer colorectal în stadiul patru, care a metastazat la ficat.

Geoffrey a povestit: „Am avut întotdeauna grijă de mine, așa că acest diagnostic a fost șocant.

A fost ca și cum aș fi înfășurat într-o pungă de hârtie care arde, dar întotdeauna am avut talentul de a reuși să-mi găsesc o cale de a ieși din situații dificile și să nu renunț niciodată este talentul meu.”

Geoffrey a devenit descurajat. Luptându-se să se împace cu realitatea ce îl ținea departe de o viață activă, acesta povestește: „A nu avea energie pentru a face ceea ce vreau să fac este cea mai zdorbitoare realitate.

Te-ar mai interesa: TOP 5 ceaiuri cu efect rapid în tratamentul puseur...

Pentru că nu sunt obișnuit să nu fac nimic – nu sunt obișnuit să fiu genul de tip care trebuie să meargă să se relaxeze, sau chiar să tragă un pui de somn. Vreau ca fiul meu să simtă că poate fi un băiețel, să fie obraznic  și să facă lucrurile  care îi plac să le facă fără să-și facă griji pentru mine.

Cred că sunt momente în care se simte într-adevăr trist și îngrijorat, îi vorbesc mult, sunt foarte deschis despre starea mea și despre cum mă descurc de fapt. Tot încerc să-l asigur că totul va fi în regulă. Și da, cred, dacă încerci suficient să gândești așa, cred că acesta devine adevărul tău.”

Te-ar mai interesa: Se aşteaptă o nouă pandemie! A început goana după ...

După diagnostic, în martie 2021, a avut cinci cicluri de chimioterapie la fiecare trei săptămâni care au redus inițial leziunile din ficat.

În decembrie 2021, a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi îndepărtat o treime din ficat, iar echipa medicală a început să-l pregătească pentru radioterapie, care urma să fie folosită pe colon – i s-au tatuat chiar markeri radio pentru alinierea cu laser.

Te-ar mai interesa: Cum afectează statul prelungit la birou coloana ve...

O lună mai târziu, o scanare a arătat mai multe tumori la nivelul ficatului său, așa că a avut o altă serie de chimioterapie.

De data aceasta a fost un succes și operația la ficat a fost rezervată pentru iunie 2022.

Dar, exact în momentul în care lucrurile mergeau spre bine, cu câteva săptămâni înainte de operație, o scanare a evidențiat progresia bolii.

Geoffrey a fost repus la chimioterapie cu un alt agent și operația a fost anulată.

Te-ar mai interesa: Cinci alimente și suplimente care acționează ca un...

După doar două cicluri, analizele de sânge și o scanare au arătat din nou progresia bolii, în timp ce efectele secundare deveneau insuportabile pentru Geoffrey.

El a spus: „Efectele secundare s-au înrăutățit, din ce în ce mai rău, iar acum, chimioterapia pur și simplu nu mai este eficientă, organismul s-a obișnuit cu asta.”

Disperat să caute un tratament alternativ, Geoffrey a călătorit în Germania pentru terapie cu celule dendritice – unde într-un laborator este creat un vaccin personalizat cu scopul de a stimula sistemul imunitar.

Cercetările în acest domeniu sunt la început, potrivit Cancer Research UK, și astfel tratamentul nu a fost ieftin – doar o injecție în Germania, pe 17 octombrie, a costat 17.000 de lire sterline, iar Geoffrey așteaptă acum să vadă dacă a fost suficient pentru a-l ajuta. , în timp ce continuă să strângă fonduri pentru a plăti pentru tratament.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private