sâmbătă, octombrie 24, 2020

La o săptămână după ce a născut un băiețel cu sindromul Down, o femeie din Armenia și-a părăsit soțul și a intentat divorț când acesta a refuzat să dea copilul spre adopție.

Convinsă că e o rușine să aduci pe lume un copil bolnav, mama băiețelului nu a stat mult pe gânduri și a plecat.

Rămas singur, cu un bebeluș, Samuel Forrest și-a promis că va încerca să fie un tată bun pentru fiul său. Povestea sa a impresionat sute de oameni care au donat peste 150.000 de euro pentru a-i ajuta pe cei doi.

Citește și:

leo

Samuel a povestit că nevasta lui l-a adus pe lume pe micuțul Leo într-un spital din Armenia, iar vestea că băiețelul suferă de sindromul Down i-a lovit pe neașteptate.

“Pediatrul a ieșit în brațe cu Leo, infășurat bine și cu fața acoperită. Cei de la spital nu m-au lăsat să-l văd nici pe el, nici pe soția mea. Apoi, doctorul mi-a spus că e o problemă serioasă cu fiul meu”, a povestit Samuel, originar din Noua Zeelanda.

Soția lui însă, nascuă în Armenia, a refuzat să-l vadă sau să-l atingă pe bebeluș, întrucât în cultura ei, un copil născut cu dizabilităti aduce rușine asupra familiei. Așa că femeia i-a dat soțului un ultimatum: fie renunță la copil, fie îl părăseste.
tatacopil

Citește și:

“Când l-am văzut pe Leo, mi s-a părut că e frumos, că e perfect și mi-am spus că nu există nicio șansă să renunț la el”, a mai adăugat Samuel.

Acum, bărbatul vrea să se intoarcă acasă, în Noua Zeelanda, cu micuțul Leo, unde speră să obțină mai multă înțelegere și compasiune din partea oamenilor.

Parteneri--