marți, ianuarie 25, 2022

O mama a surprins cu camera reactia fetitei ei in momentul in care incearca prima pereche de ochelari si isi vede parintii clar, pentru prima data.

 

In clip, fetita, Piper Verdusco, se zbate in timp ce mama ei ii pune pe ochi ochelarii, care sunt sustinuti de o banda elastica ce se pune in jurul capului. Mama – Jessica Sinclair, 26 de ani – castiga “batalia”, iar expresia chipului fetitei se schimba brusc si arata incantare, pentru ca isi vede clar parintii pentru prima data in viata, relateaza The Mirror.

Te-ar mai interesa: Predicția lui Bill Gates, pentru omenire. Ce ne aș...

Jessica, din Cincinnati, Ohio, a postat filmarea pe Facebook si a atras mai mult de 13 milioane de vizualizari.

Familia, completata de tatal Andrew Verdusco, se afla intr-un restaurant atunci cand s-a desfasurat scena. Piper a incercat sa se impotriveasca atunci cand mama ei i-a pus ochelarii cu rame roz. In final, fetita isi da seama ca rezultatul este uluitor…

Jessica ii spune: “Buna, Piper. Ce mai faci? Poti sa vezi?” Este evident ca poate, pentru ca Piper incepe sa-i zambeasca larg mamei sale. Se uita apoi spre tatal ei si ii daruieste un zambet la fel de frumos.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private