joi, august 18, 2022

O persoană care pretinde că este un călător în timp pe TikTok a spus că va avea loc în curând o descoperire majoră a unei specii ostile pe Pământ. Utilizatorul pretinde că este din anul 2906.

Un utilizator TikTok care pretinde că este un călător în timp a avertizat că Pământul este la doar un an distanță de a găsi o specie ostilă în subteran, potrivit The Mirror.

Utilizatorul cunoscut sub numele de @timevoyaging susține că speciile „Azawa” sunt ascunse adânc sub pământ și sunt responsabile pentru unele dintre dezastrele majore ale Pământului.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Pericolele din spatele tatuajului pentru ...

Azawa, susțin el, sunt arhitecții din spatele deturnărilor de avioane din 11 septembrie, în care mii de oameni au fost uciși în timp ce avioanele s-au izbit de Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, Pentagonul și un câmp din Pennsylvania.

Experții și agențiile de informații ar contesta probabil afirmația conform căreia o specie secretă a fost responsabilă pentru atacuri, altfel, vânătoarea de Osama bin Laden și de prietenii săi terorişti al-Qaeda ar fi putut fi o pierdere de bani și timp.

Călătorul în timp de pe TikTok a spus: „ATENȚIE, da, sunt un călător în timp real, o altă lume în interiorul Pământului va fi descoperită în curând”.

Te-ar mai interesa: Fructe cu ”puteri miraculoase” asupra organismului...

Se spune că azawa sunt ca „oamenii” și trăiesc într-o lume paralelă pe care urmează să o descoperim în curând, deși unul dintre comentarii a subliniat că, spunându-ne despre asta, este puțin probabil ca evenimentul să se întâmple.

El aa adăugat: „Pe 13 ianuarie 2023, cineva care explorează peșteri adânci, subterane, găsește o trapă uriașă. Această trapă duce la o altă lume cunoscută sub numele de „Azawa”, unde totul este nou – specii, lichide, aer etc… oamenii din Azawa sunt foarte ostili și au cauzat multe probleme, cum ar fi 9/11 și altele.”

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 august 2022. Astrolog: Păzește-ți spat...

O dezmințire mai probabilă a afirmațiilor nebunești este aceea că, potrivit științei, călătoria în timp în care oamenii se plimbă într-o mașină specială este imposibilă.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private