joi, octombrie 6, 2022

Vestea tristă a zilei! Un celebru jurnalist și caricaturist a murit la 74 de ani.

Octavian Andronic a murit de COVID, vineri seara, după cum anunţă agenţia de ştiri înfiinţată chiar de el, amosnews.ro. Unele surse suțin că celebrul jurnalist a murit din cauza unui atac de cord. Alte surse suțin că ar fi vorba de coronavirus. Octavian Andronic, ANDO cum era cunoscut de toată lumea, era internat în spital de o săptămână.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

„Cu deosebită durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost Octavian Andronic, jurnalist și caricaturist de o inegalabilă valoare.

Dragă ANDO, soția Mariana, fiica Ana, cei apropiați și toți colaboratorii ce au avut onoarea să lucreze alături de tine de-a lungul deceniilor îți vor simți de-acum înainte lipsa!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie sursa citată.

Octavian Andronic s-a născut la 2 mai 1946 în Sânnicolau Mare, județul Timiș și a absolvit în 1969 Facultatea de Filologie din cadrul Universității București. A lucrat timp de 20 de ani la ziarul „Informația Bucureștiului”.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

A fost fondatorul ziarului Libertatea, al cărui redactor-șef și director a fost până în 1998. Andronic a mai colaborat cu mai multe trusturi media, publicații și televiziuni, printre care MediaPro, Tele7abc, Amos News, Cronica Română și canalul Senso TV.

Andronic a fost cunoscut drept caricaturist, fiind creatorul videocaricaturii, prezentată la TV. A fost membru al Uniunii Artiștilor Plastici și a fost premiat la numeroase saloane și expozitții internaționale.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

Dumnezeu să-l odihnească!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private