Sari la conținut

Un cunoscut manager de presă a murit la doar 57 de ani. S-a deschis dosar de moarte suspectă

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
alerte cu bombă la spitale

Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, a murit, joi, la hotelul Ramada, din Capitală. Potrivit martorilor, lui Vasiliu, în vârstă de 57 de ani, i s-ar fi făcut rău chiar în fața recepției hotelului Ramada, din Sectorul 1.

Deși la fața locului au ajuns mai multe ambulațe, eforturile depuse pentru resuscitarea sa au fost inutile. Surse din cadrul anchetei informează că Vasiliu ar fi suferit un infarct.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

A murit Mihnea Vasiliu, fost manager Ringier și Libertatea

Un cunoscut manager de presă a murit la doar 57 de ani

În urmă cu două săptămâni, Mihnea Vasiliu, general manager de peste 12 ani al grupului de presă Ringier România, ar fi decis să se retragă, în urma unor tensiuni cu patronatul elvețian.

Plecarea lui Vasiliu de la conducerea grupului de presă Ringier a avut loc după ce compania a prezentat concluziile unui audit independent în cazul sinuciderii jurnalistei Iulia Marin de la Libertatea.

Citeste si:

Oficial, despărțirea a fost prezentată ca fiid una ”amiabilă”. De altfel, în urmă cu doar câteva zile Mihnea Vasiliu a anunțat că dorește să exploreze ”noi oportunități”, într-un mesaj postat pe reţeaua profesională LinkedIn.

„După 13 ani la Ringier România am decis să părăsesc compania pentru a explora noi oportunităţi (nu neapărat pe zona de media).

Sunt mândru de toţi aceşti ani în care compania a progresat şi în care am avut multe de învăţat.

Le sunt recunoscător tuturor celor cu care am lucrat, fără ei nu am fi reuşit să avem aceste rezultate excelente”, a scris Mihnea Vasiliu.

Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media și abia împlinse,  57 de ani, pe 29 iunie.

A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

***

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.