Sari la conținut

Un doctor care a pierdut o pacientă în timpul nașterii a scris o poveste impresionantă. ”Respectați femeile pentru că trec prin văile morții ca să dea viață”

Un medic american a scris pe Facebook o poveste impresionantă despre una din pacientele sale. Redăm postarea integrală:

Astăzi este cea mai tristă zi din viața mea.

Ca doctor, ajut femei în travaliu și de fiecare dată când sunt în sala de nașteri mă rog la Dumnezeu să binecuvânteze toate mamele.
Durerea prin care trec acestea este de nedescris, nemailuând în calcul cele 9 luni, timp în care poartă sarcina. Ele trec prin foarte multe pentru a aduce o nouă viață pe pământ.

Astăzi am plâns. Din adâncul sufletului meu pentru că am pierdut o femeie. Ne rugăm mereu să nu se întâmple asta, dar uneori Dumnezeu are alte planuri.
De ce este cazul acestei femei atât de dureros? Aceasta s-a chinuit timp de 14 ani să dea naștere unui copil. A încercat fertilizare In-Vitro și toate metodele ca să reușească să obțină o sarcină.

Citeste si:

După tot acest timp, Dumnezeu o binecuvântase și reușise să rămână însărcinată.

După 9 luni, era timpul, soțul ei a adus-o de urgență la spital, iar eu am lăsat totul deoparte ca să o asist la naștere. Travaliul a durat ore întregi, iar după 7 ore durerea creștea în intensitate, așa că ne-am hotărât să-i facem cezariană.

Am pierdut-o dar copilul a supraviețuit. Înainte să-și dea ultima suflare, și-a ținut copilul în brațe și a zâmbit spunând: „Dumnezeu e minunat”, apoi și-a dat duhul.

Am fost devastat și foarte trist am mers repede să-i dau vestea soțului. La auzul acesteia, bărbatul a leșinat. Ziua cea mai fericită din viața lor se transformase într-un mare necaz.

Astăzi am pierdut o viață doar pentru a o salva pe alta.

Vă rog să respectați femeile pentru că trec prin văile morții pentru a da viață. Respectați-vă mamele, soțiile și surorile!

Dumnezeu să întărească și să ocrotească toate femeile însărcinate și să le ajute să treacă cu bine peste miracolul nașterii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.