marți, iunie 15, 2021

Un model plus-size din Marea Britanie a postat pe un cont de socializare niște imagini neretușate, de la o ședință foto, în care își arată, mândră, celulita.

Sophie Turner în vârstă de 22 de ani le

îndeamnă pe doamne să nu mai considere celulita ca fiind ceva urât și dezgustător și a dezvăluit că ea învață să își iubească corpul, așa cum e.

Următorii ei au avut doar cuvinte de laudă și i-au apreciat sinceritatea. ”Care celulită? Eu văd doar o femeie frumoasă!” a scris cineva. Un altul a complimentat-o, de asemenea: ”Ești foarte sexy! Ador defectele tale, ești reală și asta te face și mai sexy!”

Deși, recunoaște că a fost furioasă când a văzut pozele prima dată, Sophie și-a dat seama că trebuie să își schimbe concepțiile și să se accepte așa cum e.

”Eu reprezint mai mult

decât celulită și colăcei de grăsime și celulita e ceva normal. E ceva natural pentru noi, femeile, să avem celulită și nu ar trebui să o mai vedem ca pe ceva urât. Toate ne dorim o piele netedă, însă trebuie să acceptăm realitatea. Eu am celulită de la 12 ani, așa că a devenit o parte din mine”, a conchis tânără.

Ultimele stiri

Parteneri