sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Un ginecolog a abuzat zeci de paciente. Giovanni Miniello, un medic ginecolog din orașul italian Bari, este acuzat că ar fi abuzat de unele dintre pacientele sale. Femeilor li se prezenta un diagnostic fals, iar medicul le spunea că singurul ”tratament” este să întrețină relații intime cu el. Parchetul din Bari a deschis o anchetă după o serie de dezvăluiri făcute într-un reportaj TV, citat de gandul.ro. 

Te-ar mai interesa: Horoscopul weekend: 21-23 ianuarie 2022. Astrolog:...

Medicul italian, în vârstă de 60 de ani, a activat mulţi ani la Policlina din Bari, iar în ultima perioadă era angajat la o clinică privată. Potrivit jurnaliștilor LaRepubblica, cazul a fost preluat de Parchetul din Bari şi este aşteaptată şi o decizie penală.

„Am salvat multe femei de boală”

Ginecologul italian cerea 350 de euro pentru un consult, iar apoi le spunea pacientelor că au diferite probleme de sănătate, inclusiv cancer de col uterin. Ulterior, italianul le propunea să întreţină relaţii sexuale cu el, precizând că acesta e singurul mod prin care se pot vindeca. Unele femei au acceptat, altele au refuzat, însă multe dintre ele s-au unit şi au acceptat să apară în reportajul televiziunii La Iene pentru a povesti prin ce au trecut.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit pentru care te îngrași repede și ...

„Nu am vrut. Dar am acceptat de frica bolii, apoi am plâns”, a spus una dintre paciente. „Dacă te vei culca cu mine, nu vei avea cancer. Am salvat multe femei de boală”, povesteşte o altă femeie despre modul în care pacientele erau abordate de medic.

”Eu am propus un tratament alternativ”

Ginecologul italian se apară și este de părere că nu a greșit cu nimic: „Eu doar am propus doar un tratament alternativ”, a declarat acesta.

Te-ar mai interesa: Alimente care ne protejează de răceală. Ajută-ți o...

Marika Massara, coordonatoarea unui centru care luptă pentru drepturile femeilor, a precizat că zeci de femei ar fi fost abuzate de medicul italian.

„Am primit mai multe sesizări în ultimele zile, vorbim de zeci. Toate s-au reunit și au mărturisit că au fost abuzate de doctor. De asemenea, sunt și paciente care refuză să vorbească pentru că le este teamă”, a spus aceasta potrivit Daily Mail.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii au descoperit când se va sfârși pande...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private