Sari la conținut

Un grup de tineri aflați la o petrecere au împins 2 km o ambulanță blocată în zăpadă. ”Doamne, hai că nu suntem pierduți!”

Salvare
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Un grup de tineri aflați la o petrecere au împins 2 km o abulanță blocată în zăpadă. Datorită lor, salvarea a reușit să ajungă la timp la o femeie care avea nevoie de ajutor. 

Un echipaj medical din ambulanță a rămas blocat în zăpadă în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești din Vaslui, în timp ce încercau să ajungă la domiciliul unei femei care se simțea rău.

Din fericire, un grup de tineri care participau la o petrecere au venit în ajutor și au mers prin viscol aproximativ 2 km pentru a ajunge la ambulanța blocată. În final, echipajul medical a reușit să ajungă la femeia în nevoie.

”Doamne, hai că nu suntem pierduți!”

Salvarea a fost solicitată în cazul unei femei de 37 de ani care suferise un atac de panică, numai că a rămas blocată la circa un kilometru distanţă de satul Ghergheleu, informează Agerpres.

Echipajul medical a anunțat femeia că întârzie, moment în care aceasta a cerut ajutorul unor tineri care se aflau la o petrecere în zonă. Ei au mers prin viscol aproximativ doi kilometri până au ajuns la ambulanța blocată.

„Viață de ambulanta… Dar cand o mana de tineri de isprava sar in ajutor si cand vezi cata dăruire si implicare parca iti vine sa zici Doamne hai ca nu suntem pierduți. Iata ca si generația noua poate, poate pt ca au primit educație de la părinți. Am cunoscut o mana de tineri frumosi, de un bun simț rar întâlnit la Gherghelu, com Codaesti. Bravo băieți, va mulțumim!!!! pacienta este bine”, a scris, pe Facebook, asistenta medicală Roxana Radu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel