miercuri, mai 18, 2022

Autoritățile încearcă să găsească persoana care, ieri, a rănit peste 20 de persoane într-un atac armat la metroul din Brooklyn. Până acum, autoritățile au un singur suspect.

Mai mulți oameni au fost împușcați ieri dimineață la o oră de vârf pe platforma stației de metrou din Brooklyn, New York. Poliția caută un bărbat care purta o mască împotriva gazelor și o vestă de construcții portocalie.

Te-ar mai interesa: Parkinson: Noul tratament oferă speranță paciențil...

Principalul suspect este un bărbat care, de-a lungul timpului, a postat pe rețelele de socializare conținut extremist. Autoritățile consideră că acest gest este îngrijorător, deoarece poate explica violența care a avut loc.

Bărbatul a deschis focul în subteran, când în stația de metrou se aflau sute de navetiști. Atacatorul a rănit 23 de persoane, conform autorităților, iar 5 se află în stare critică.

Cine este suspectul?

Frank James, în vârstă de 62 de ani, este bănuit că ar fi autorul agresiunii.

agresor
Sursa: realitatea.net

Chiar la închiderea uşilor trenului de metrou, un bărbat care purta mască de gaze și o vestă portocalie a aruncat cu fumigene și grenade, iar apoi a început să împuște în stânga și în dreapta, au povestit martorii.

Te-ar mai interesa: Românii care se confruntă cu boli transmisibile, d...

Deși purta o mască de gaze, călătorilor nu li s-a părut nimic suspect la individ, crezând că lucrează la compania care se ocupă de reparații la metrou. După atac, mai multe persoane au căzut la pământ, pline de sânge.

Geanta atacatorului găsită

Până la sosirea echipajelor de salvare, ceilalți pasageri i-au ajutat pe răniți. Odată ajunși în subteran, pompierii au găsit geanta atacatorului în care se aflau mai multe dispozitive nedetonate.

Te-ar mai interesa: 1 din 6 persoane suferă un AVC pe parcursul vieții...

Toate străzile au fost împânzite de forțele de ordine.

Oamenii legii din New York au pornit o anchetă amplă să vadă dacă Frank James este adevăratul atacator sau dacă a avut și alți complici.

Autoritățile nu știu motivul atacului care Ore bune după atentat polițiștii nu au reușit să dea de urma agresorului, comunică realitatea.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private