joi, octombrie 22, 2020

Un medic a murit de COVID-19. Un medic de la Urgențe, de 60 de ani, din New York, care a supraviețuit de două ori cancerului, a fost răpus de COVID-19, după ce a fost nevoit să poarte o singură mască și o singură pereche de mănuși de protecție, timp de o săptămână. 

“A fost un medic incredibil. Îi plăcea să aibă grijă de oameni. A fost un înger,” a declarat Arnold Vargas, 28, despre soțul său, dr. Frank Gabrin, 60, medic UPU la Spitalul East Orange General din New Jersey.

Citește și:

“Ieri dimineață mi-a spus că nu poate respira. Am încercat totul ca să îl salvez. A murit în brațele mele,” a povestit Vargas pentru nypost.com. 

Un vechi prieten de-al medicului a povestit pentru The Post că dr. Frank Gabrin a avut la dispoziție un singur kit de protecție, pentru o întreagă săptămână. ”A avut o singură mască și o singură pereche de mănuși care îi erau, oricum prea mici, așa că s-au rupt atunci când a încercat să le pună pe mâini. Atunci când a aflat că s-a îmbolnăvit mi-a spus că știe exact când a luat virusul: atunci când a fost nevoit să refolosească o mască, timp de o săptămână,” a povestit Debra Vasalech Lyons.

Citește și:

 

Parteneri--