joi, mai 26, 2022

Un medic a murit de COVID-19. Un medic de la Urgențe, de 60 de ani, din New York, care a supraviețuit de două ori cancerului, a fost răpus de COVID-19, după ce a fost nevoit să poarte o singură mască și o singură pereche de mănuși de protecție, timp de o săptămână. 

“A fost un medic incredibil. Îi plăcea să aibă grijă de oameni. A fost un înger,” a declarat Arnold Vargas, 28, despre soțul său, dr. Frank Gabrin, 60, medic UPU la Spitalul East Orange General din New Jersey.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

“Ieri dimineață mi-a spus că nu poate respira. Am încercat totul ca să îl salvez. A murit în brațele mele,” a povestit Vargas pentru nypost.com. 

Un vechi prieten de-al medicului a povestit pentru The Post că dr. Frank Gabrin a avut la dispoziție un singur kit de protecție, pentru o întreagă săptămână. ”A avut o singură mască și o singură pereche de mănuși care îi erau, oricum prea mici, așa că s-au rupt atunci când a încercat să le pună pe mâini. Atunci când a aflat că s-a îmbolnăvit mi-a spus că știe exact când a luat virusul: atunci când a fost nevoit să refolosească o mască, timp de o săptămână,” a povestit Debra Vasalech Lyons.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private