vineri, iulie 1, 2022

Un medic primar anestezist în vârstă de 38 de ani a murit, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Sfântul Ioan” din Bucureşti, în timp ce se afla de gardă, el fiind găsit de către colegi în stop cardio-respirator.

Medicului i s-a făcut rău în jurul orei 11:00, când se afla la serviciu. Colegii au reacționat imediat și i-au acordat primul ajutor, însă nu au putut să-l salveze.

Te-ar mai interesa: Atenție la postul intermitent! Carmen Brumă: ̶...

Medicul era de gardă şi era angajat al spitalului de nouă ani, fără să fie cunoscut cu probleme medicale.

„Medicul în vârstă de 38 de ani, Adrian Ilie Prone, se afla în timpul gărzii, şi a fost găsit decedat, marţi, la ora 7.00 dimineaţa. Se pare că ar fi suferit un infarct. În prezent, Inspectoratul Teritorial de Muncă desfăşoară o anchetă, pentru că medicul se afla în timpul serviciului. Este şi poliţia la faţa locului, dar ancheta este în principal în competenţa noastră”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dantes Bratu, inspector general al Inspecţiei Muncii.

Poliţiştii fac cercetări la spital, iar o anchetată este derulată şi de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, cazul fiind considerat accident de muncă.

Te-ar mai interesa: Dieta Oanei Roman. A topit 25 de kilograme: „...

Cazul este cercetat de poliţiştii Secţiei 26 şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Este o dramă, suntem alături de colegii noştri de la Spitalul Sfântul Ioan. Sunt mai multe anchete în desfăşurare, a declarat, la Digi 24, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Grasu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private