luni, septembrie 26, 2022

Incendiu la un hotel din Bulgaria unde erau cauzați și români. O femeie a murit și alți doi adulți au fost grav răniți într-un incediu la un hotel aflat în centrul Sofiei, capitala Bulgariei.

O fetiță de 12 ani din Belgia și un alt copil, în vâtstă de un an și jumătate, au suferit răni minore, relatează tribune.bg. Incidentul s-a produs, sâmbătă, în jurul orei 6:10 dimineața, iar flăcările ar fi pornit de la etajul al treilea, potrivit departamentului de pompieri.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

Mai multe ambulanțe și echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Traficul a fost oprit în perimetrul intersecției dintre bulevardele „Todor Aleksandrov” și „Hristo Botev”, zona fiind izolată.

Toți oaspeții hotelului, aflați în zona Sofia, au fost evacuați. Cauzele incendiului sunt în curs de clarificare. Răniții au fost transferați la două spitale din capitală, iar incendiul a fost stins.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private