duminică, iunie 4, 2023

În această după-amiază, un cămin de bătrâni a fost cuprins de flăcări. Pompierii au fost alertați pentru stingerea incendiu izbucnit la Abrud, Câmpeni.

Incendiul a izbucnit datorită unui scurt circuit produs la tabloul electric, cu degajări mari de fum.

Potrivit ISU Alba, pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere și una SMURD B2. De asemenea, intervine serviciul de ambulanță cu două autospeciale și SVSU Abrud.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

„Forțele ajunse la locul intervenției au reușit localizarea și lichidarea incendiului și evacuarea tuturor persoanelor surprinse în interior. Este vorba despre 50 de beneficiari evacuați. Personalul este în siguranță.

Nu sunt probleme de natură medicală sau intoxicații cu fum. Se procedează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative și asistența persoanelor afectate”, a transmis ISU Alba, conform alba24.ro.


 Incendiul,  provocat intenţionat

Un incident similar a avut loc în noaptea de luni spre marţi, la o casă din localitatea constănţeană Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Dobrogea’.

Te-ar mai interesa: Nu ești gras, ai stomacul umflat. Cum puteți scapa...

Pompierii au intervenit pentru stingerea focului timp de aproximativ cinci ore şi, conform ISU, ‘cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată’.

„La ora 23,46, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă pe str. Crizantemei din localitatea Petroşani.

Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 04,35′, a transmis ISU ‘Dobrogea’. La locul producerii incendiului, ‘a fost asistată de către echipajul SMURD B şi o femeie, fără a fi transportată la spital”, a completat ISU. Conform Arhiepiscopiei Tomisului, bărbatul care a murit carbonizat era preot.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private