miercuri, august 10, 2022

Un preot român ar fi încercat să seducă o minoră în timpul spovedaniei. Preotul slujește la biserica din comuna Curcani și a fost înregistrat când își declară dragostea pentru o copilă de 14 ani, potrivit digi24. 

Fata i-a povestit pățania mamei. În ajunul Paștelui, aceasta a sesizat organele de anchetă prin serviciul 112. Cazul a fost adus și la cunoștința Episcopiei Soloboziei și Călărașilor. Acum, comunitatea din Curcani fierbe și așteaptă deznodământul poveștii.

Te-ar mai interesa: Cei mai afemeiați bărbați din horoscop. Numerolog:...

Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!
Copilă: Am auzit, da!
Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.
Copilă: A, nu!
Preot: Ba da!
Copilă: Nu!
Preot: Ba da, voiai să zici ceva.
Copilă: Nu voiam!
Preot: Sigur?
Copilă: Sigur!

Te-ar mai interesa: HOROSCOP: Taurii sunt norocoșii zodiacului, leii s...

Aceasta este conversația pe care preotul paroh din Curcani a avut-o cu o copilă de școală generală din comună chiar la sfânta spovedanie. Postat pe site-urile de socializare, dialogul dintre preot și copil s-a viralizat rapid și-a pus pe jar comunitatea din Curcani. De la Paște încoace, pe ulițe, la șuetă, la răspântii, părintele îndrăgostit e subiectul favorit de discuție.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private