marți, decembrie 6, 2022

Un șofer bucureștean a reușit să îi ia prin surprindere pe politiștii de la rutieră, chiar în timpul unui control de rutină.

Potrivit poliției, șoferul a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină, însă înainte de a fi oprit, șoferul a încercat să se sustragă controlului și s-a ascuns pe o stradă laterală, încercând să evite controlul.

Încă de la primele cuvinte schimbate cu agentul care i-a cerut documentele, şoferul a încercat să râdă de agent şi a recunoscut că a consumat alcool, dar „în luna ianuarie la ziua unui prieten”.

Te-ar mai interesa: Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe ca...

Pentru că rezultatul etilotestului a fost negativ, poliţiştii l-au testat pe şoferul cu aparatul Drugtest, iar rezultatul i-a făcut pe poliţişti să spună că nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată.

Şoferul a ieşit pozitiv la şapte tipuri diferite de droguri: cocaină, opioide, benzodiazepine, canabis, metamfetamine, metadonă şi ketamină. Practic, şoferul testat a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care testul este programat să le detecteze.

„Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun… Alții că s-a strigat catalogul drogurilor… Sau că la amphetamină e alergic…

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Noi spunem că așa ceva nu am mai întâlnit și sperăm să nu mai întâlnim niciodată. Totul s-a petrecut în București, după miezul nopții. Mașina venea pe sensul opus. Polițistul de la volan l-a văzut câteva fracțiuni de secundă pe conducătorul auto. A dat drumul la girofar și a întors mașina.

– Hai să vedem ce e cu el!

Intuiția nu l-a înșelat. Cum a văzut mașina de poliție în spate, șoferul a accelerat încercând să se facă pierdut pe o stradă laterală, dar a fost oprit în scurt timp de polițiști.

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...

Sursa: MAI

– Bună seara, de la Brigada Rutieră suntem. Vă rugăm să ne prezentați documentele la control.
– Dar de ce m-ați oprit?
– Dacă opreați la semnalele noastre vă răspundeam că pentru un control de rutină. Acum vă spunem că v-am oprit pentru că nu ați oprit, dar facem și controlul de rutină. Ați consumat alcool?
– În ianuarie… da. Cred că prin februarie, că a fost și ziua lui…
– Stop! Că suntem în septembrie. Suflați constant aici și vă spunem noi dacă ați băut azi.
– Pot să vă zic și eu: azi nu!

Te-ar mai interesa: Câtă pâine e indicată pe zi? Nutriționist: ”Mental...

Și a avut dreptate, rezultatul testului a fost zero.

– Facem și o testare cu DrugTest-ul.
– Și aici tot zero o să fie.
– E cam greu de crezut, i-a răspuns polițistul în timp ce aștepta rezultatul testării.
– Pentru că umblați la aparat, nu, îl aranjați voi?
– Nu, pentru că aici rezultatul este afișat cu pozitiv sau negativ.

Și rezultatul a fost o surpriză… doar amphetamina lipsea.

Te-ar mai interesa: Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. L...

– V-am zis că nu poate fi zero, a spus polițistul în timp ce îi arăta ecranul aparatului.
– Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?
– Cu ce indică aici, mai aveați puțin și îl stricați dumneavoastră. Lipsește doar amphetamina. Mergeți cu noi pentru recoltarea de probe biologice.
– Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o țigară.
– Trebuie să mergem. Poate vă aduceți aminte si de iunie, iulie și de noaptea aceasta.
– Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte.
– Asta o lămuriți cu colegii noștri. Ce medicamente, când le-ați luat și de la ce farmacist”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private