sâmbătă, octombrie 1, 2022

Spitalul Județean din Brașov va renunța la o parte din sălile de operație pentru a suplimenta numărul paturilor pentru bolnavi. 

În secţia ATI de la Spitalul Judeţean Braşov sunt acum doar 20 de paturi. Aşa ca reprezentanţii unităţii au decis ca, din cele 13 săli de operaţie, cinci să fie dotate cu paturi şi aparatură necesară pentru a îngriji pacienţii aflaţi la reanimare. Pentru acest proiect, dar şi pentru alte investiţii, Guvernul a alocat 13 milioane de lei.

Te-ar mai interesa: Îți plac pipotele de pui? Iată cât de benefice sun...

Dar o problemă ar fi şi curăţenia, spun pacienţii. În plus, la începutul lunii, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au amendat unitatea pentru că unele secţii aveau mai multe pături decât în acte.

Bani de la Guvern a primit şi spitalul din Făgăraş, iar autorităţile promit ajutor şi pentru alte spitale din ţară. Însă ar fi nevoie şi de mai mulţi medici, susţine ministrul Sănătăţii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private