Sari la conținut

Un sportiv de 16 ani a murit în 24 de ore după ce a primit acest diagnostic. ”Cu câteva zile înainte a avut dureri puternice de spate”

durere de spate
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Cauza dureri de spate

Un adolescent a murit la 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu o infecție a sângelui, cauzată de cancerul care i-a fost descoperit ăn aceeasi zi.

Kyle Limper era jucător de fotbal american și înainte de ziua în care a primit diagnosticul nu a avut niciun semn de boală. Singurul lucru alarmant au fost durerile de spate apărute cu câteva zile înainte să moară, potrivit părinților săi.

A acuzat dureri de spate cu câteva zile înainte

„Înainte de 13 aprilie, era un tânăr complet sănătos și fericit, fără niciun semn de boală. Leucemia a venit și l-a luat în aceeași zi”, se arată necrologul său, potrivit New York Post.

Cu câteva zile înainte de a deceda, Kyle a acuzat dureri de spate, după o partidă de baschet. Tatăl adolescentului, Ken Limper, a spus, pentru Fox 29, că, din acest motiv, și-a adus fiul la urgență. Ulterior, Kyle a fost transportat la Spitalul Jefferson.

„Mi-au spus să-l aduc înapoi, dacă nu se face bine în câteva zile. Ei bine, în câteva zile nici nu s-a mai putut ridica în picioare”, a spus tatăl adolescentului.

„A trebuit să-l ajut să se ridice, dar apoi a căzut înapoi pe pat”, a mai afirmat bărbatul

În cele din urmă, Kyle Limper a fost dus de urgență la Spitalul pentru Copii St. Christopher, acolo unde a murit. Medicii au spus că organele tânărului sportiv au cedat din cauza leucemiei.

„A fost precum un coșmar! „Nu doresc acest sentiment sau situația nimănui”, a spus Ken Limper.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel