Sari la conținut

Un tânăr a aflat că mireasa lui e, de fapt, bărbat la câteva zile după nuntă

Foto: Kate Kjeldgaard/Unsplash

Un tânăr indonezian a descoperit că soția sa este, de fapt, bărbat la doisprezece zile după nuntă. Bărbatul de 26 de ani, cunoscut sub inițialele AK, și-a întâlnit soția, Adinda Kanza, tot de 26 de ani, pe Instagram în 2023, iar cei doi au avut o relație de un an după ce s-au plăcut online.

În timpul întâlnirilor, Adinda purta un niqab musulman tradițional care îi acoperea întreaga față – lucru pe care AK l-a considerat un semn de devotament față de Islam. Cuplul a decis să se căsătorească și a optat pentru o ceremonie mică la casa lui AK, după ce Adinda i-a spus că nu mai are familie.

Însă, AK a devenit suspicios față de noua sa soție la scurt timp după ce s-au căsătorit pe 12 aprilie, deoarece ea evita intimitatea spunându-i că este la menstruație sau că nu se simte bine, potrivit South China Morning Post. AK a spus că Adinda a refuzat să vorbească cu familia lui și a continuat să poarte niqab-ul acasă, astfel că el i-a căutat adresa anterioară la doisprezece zile după nuntă și a fost surprins să-i găsească acolo pe părinții ei, care erau în viață.

A aflat că mireasa lui e, de fapt, bărbat

Părinții Adindei au dezvăluit că soția lui AK era de fapt bărbat, identificat ca ESH, care a început să se îmbrace în haine de femeie în 2020. Ei au spus, de asemenea, că nu știau că fiul lor era într-o relație, cu atât mai puțin că era căsătorit.

Poliția a declarat că Adinda se comporta ca o femeie și avea o voce feminină, adăugând: „Dacă te uiți la fotografiile de la nuntă, Adinda arată exact ca o femeie adevărată.

„De asemenea, are o voce și un ton blând, așa că nu a existat nicio suspiciune că ar fi bărbat.”

ESH a fost acum arestat de poliție și le-a spus că intenționa să se căsătorească cu AK pentru a fura averea familiei acestuia, potrivit rapoartelor locale.

El se confruntă cu acuzații de fraudă care l-ar putea trimite după gratii până la patru ani.

Poliția a sugerat că ESH se bucura să se prefacă a fi femeie în timp ce se întâlnea cu bărbați. De asemenea, s-a dezvăluit că presupusul escroc a avut anterior relații cu femei.

Investigația este în curs de desfășurare

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel