marți, iunie 28, 2022

Desfigurată de o procedură cosmetică, o divă renumită pentru frumusețea ei, s-a retras din viața publică și îi e rușine să mai iasă din casă. Linda Evagelista spune că s-a săturat să se “ascundă” după ce o intervenție estetică i-a distrus chipul și corpul.

Deși ar fi trebuit să o slăbească, procedura a dat greș și vedeta s-a umplut de umflături pe tot corpul. Acum a povestit despre “coșmarul” pe care l-a trăit în revista People, iar la scurt timp paparazzii au surprins-o în public.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

În septembrie 2021, Linda Evagelista a mărturisit că a fost nevoită să se retragă din viața publică din cauza că a fost “desfigurată brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slăbire, numită CoolSculpting. Fostul model a spus că a făcut șapte sesiuni, însă în loc să slăbească, și-a înmulțit celulele grase.

”Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă”

Linda a povestit acum, în revista People, că a refuzat să mai mănânce și a crezut că înnebunește, la propriu, în momentul în care a văzut pe corpul său o mulțime de umflături, chiar și pe față sau pe sâni. Vedeta spune că a rămas permanent deformată, deși de atunci a mai suferit câteva liposucții, pentru a elimina acele umflături. Operații pe care le-a plătit din banii proprii.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

Linda Evangelista, după procedura cosmetică

“Adoram să defilez pe podium. Acum tânjesc după o întâlnire cu o persoană cunoscută. Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și fiindu-mi rușine. Nu mai pot trăi cu această durere. Sunt pregătită, în sfârșit, să vorbesc”, a spus Linda Evangelista în People.

“Am încercat să mă repar singură, crezând că fac ceva greșit. Am ajuns să nu mai mănânc deloc. Credeam că îmi pierd mințile”, a mai spus Linda.

Te-ar mai interesa: Totul despre boala provocată de dezechilibrul micr...

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Fostul model a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari firma care i-a făcut procedura, motivând că de atunci nu a mai avut niciun contract de muncă.

Linda spune că nu se poate privi în oglindă, “pentru că nu e ea”.

“Dacă merg fără corset sub o rochie, se freacă pielea până sângerez. Și nu e ca o frecare normală, cu grăsime moale. E grăsime tare. Nici nu pot să îmi țin mâinile pe lângă trup. Nu cred că designerii vor să îmbrace așa ceva”, a spus Linda.

Te-ar mai interesa: Ai dureri înțepătoare în piept? Iată ce boală grav...

Linda Evangelista a fost model în anii 1990 și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private