Sari la conținut

Una dintre cele mai iubite vedete din România a aflat în ziua nunții că AMANTA soțului era ÎNSĂRCINATĂ: „Mi-am căutat vină, după care am început să…”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
cuplu

Lidia Fecioru, în vârstă de 61 de ani, este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai renumiți terapeuți bioenergeticieni și specialiști în domeniul sănătății alternative și al parapsihologiei din România. Ea este originară din satul Orhei din Republica Moldova. Lidia, expertă în bioenergii, provine dintr-un mediu umil și a cunoscut de-a lungul vieții atât bucurii, cât și tristeți. Există o dramă necunoscută pe care a trăit-o în prima ei căsătorie, care s-a petrecut chiar în ziua nunții.

Încă de la o vârstă fragedă, Lidia Fecioru a experimentat pe propria piele cât de dureroasă poate fi trădarea în dragoste. La vârsta de 18 ani, s-a căsătorit cu un bărbat care era cu 10 ani mai mare decât ea. Cu toate acestea, nu și-ar fi putut imagina niciodată că va regreta atât de repede decizia luată. La acea vreme, Lidia spera să își întemeieze o familie cu primul ei soț, însă relația lor s-a încheiat în cel mai rău mod posibil.

”Prima mea relație s-a terminat la o zi după căsătorie. Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat.

După ce am divorțat, acum 20 de ani, prima perioadă de un an de zile am zis că după ce divorțez mă îmbăt, primul lucru pe care îl fac, că nu m-am îmbătat în viața mea.

Și nu m-am putut îmbăta, pentru că întâi a fost dulceața libertății, eforia libertății, după care am început să am părerile de rău și îmi căutam vină, după care am început să am chestia asta, de singurătate, și nu e ok”, a spus aceasta, invitată la podcastul „Față în Față cu Raoul”.

3 căsnicii, 3 divorțuri: Am trecut printr-o perioadă de refacere, renaștere, reformare

Lidia Fecioru
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei

Imediat după decizia de a divorța, Lidia Fecioru a plecat în Republica Moldova, acolo unde a născut și unde s-a îndrăgostit din nou. Însă nici a doua căsnicie nu a fost cu noroc.

Se spune că a treia oară este cu noroc, însă norocul a ocolit-o și de data aceasta. A treia căsnicie s-a terminat cu scandal – după ce a aflat că soțul ei îi era infidel. Din toate aceste trei povești de dragoste – fericite sau mai puțin fericite- singurele binecuvântări rămân cei doi copii pe care îi are.

„Am trecut printr-o perioadă de refacere, renaștere, reformare, care e o perioadă de depresie. La un moment dat, au venit băieții mei, erau mărișori deja, mari. Unul s-a așezat la picioare și unul s-a așezat la capul meu, eram pe canapea, în sufragerie și a zis: ‘Mama, te rog frumos să te îmbraci și să ieși afară”, a mai spus Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel