duminică, ianuarie 29, 2023

Un lanț de farmacii care ajunsese să aibă 93 de unităţi în Capitală, fiind una dintre cele mai puternice din Bucureşti, va dispărea. Este vorba de farmciile Belladonna. Acestea au fost preluate de rețeaua de farmacii Beneva, controlat de Bogdan Pavel, care deține și grupul distribuitor de medicamente Pharmnet.

Bogdan Pavel confirmă că a început preluarea sub brand propriu a unei rețele de farmacii renumite. Schimbarea de brand a început să fie operată începând cu luna decembrie 2022 și este în derulare.

Te-ar mai interesa: Cancerul uterin: semne, simptome și rata de suprav...

Farmaciile Belladonna, înlocuite de Beneva

Astfel, brandul de farmacii Beneva a început să înlocuiască unităţile Belladonna, după ce în 2019 reţeaua de farmacii creată de familia Gheorghiţă a fost cumpărată de Pharma 1 Health Concept, o companie deţinută indirect de mai mulţi acţionari, notează Ziarul Financiar. O parte din farmaciile Belladonna fuseseră preluate de grupul ceh Penta, proprietarul Dr.Max.

Lanţul de farmacii Belladonna, controlat de antre­prenorii români Florin şi Alina Gheorghiţă, a apărut la începutul anilor 2000, fiind o afacere antreprenorială românească. În aproape două decenii, aceștia au dus brandul Belladonna la 93 de unităţi în Capitală, fiind una dintre cele mai puternice reţele din Bucureşti.

Te-ar mai interesa: RUNE Mihai Voropchievici pentru săptămâna 30 ianua...

Prima tranzacţie realizată de cei care au condus farmaciile Belladonna a fost către Sensiblu, la începutul lui 2019, când au vândut 46 de unităţi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private