duminică, iunie 26, 2022

Finul lui Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori radio din România, a fost supus săptămâna trecută unei intervenții chirurgicale.

Răzvan Popescu, căci despre el este vorba, a trecut prin momente grele când a ajuns la spital din cauza unei probleme mai vechi: kilogramele în plus!

Finul lui Dan Negru a suferit vineri, 17 iunie, o operație de micsorare a stomacului.

Bărbatul avea mari probleme din cauza kilogramelor în plus. Acesta cântărea nu mai puțin de 125 de kilograme. Potrivit spuselor sale, intervenția a durat cinci ore.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

„M-au operat vinerea trecută, 5 ore a durat operația, de la 8 la 5. Am voie lichide, supe, dar nu mai mult de un litru pe zi, în primele 10 zile.

După care pasat. Și, după o lună, mănânc normal. Mâine revin la Radio ZU, până vineri, când întru în vacanță. Soția a avut mai multe emoții decât mine, cu operația”, a declarat Răzvan Popescu pentru Impact.ro.

După o astfel de intervenție chirurgicală regimul alimentar este unul foarte strict, iar Nașul nu s-a abținut să nu comenteze!

„S-au dus chiolhanurile și mesele copioase cu finu’ meu. Ha,ha. De acum el o sa mănânce numa’ paie și o să bea juma de pahar de apă. Eu rămân pe baricade să mă ocup de grătare , savarine și mititei.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Cel mai mult o să duc lipsa clătitelor. Aveam nopți în care ne puneam și făceam clătite și apoi faceam concurs care mănâncă mai multe. Eu am norocul unui metabolism bun. Câștigam mereu. Acu o să lupt singur”, a spus Dan Negru amuzat pentru Impact.ro.

Dan Negru și soția lui, Codruța, i-au cununat pe Răzva Popescu și pe aleasa inimii sale, Angela. Evenimentul a avut loc în 2014. „El și soția lui, Codruța, ne vor duce pe mine și pe Angela la altar si sper să ne poarte noroc!”, spunea prezentatorul, cu emoție, la vremea aceea.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private