joi, mai 19, 2022

Oana Pellea a reușit să își lase mască urmăritorii. Actrița a apărut pe pagina sa de socializare cu arcada spartă, după ce, spune ea, ar fi suferit un accident stupid.

Îndrgita actrița a reușit să își șocheze fanii după ce a apărut rănită într-un selfie apărut pe pagina sa de socializare. Oana Pellea spune că a căzut într-o groapă, după ce și-ar fi uitat ochelarii acasă.

Te-ar mai interesa: De ce a murit, de fapt, fetița suspectă de hepatit...

„Am gasit soluția !!!!!

Pentru a slabi instantaneu 4 kg. Pentru a se estompa ridurile si odată cu ele si anii! Pentru a avea chef de viața! Deci

SFAT:

Pentru a fi fericită. Da-ti ochelarii jos IMEDIAT si incepe altă viată!

Sigur …asta e valabil pana calci in prima groapă sau pană dai cu capul in primul zid pe care nu l vezi.

A nu se iesi pe strada … sunt pericole mari! Oameni, mașini, stâlpi, etc…

In rest Fericitea e a ta chiar dacă e cam oarbă…dar ce mai Contează! Sunt slaba, tănără si fericită…ceea ce va doresc si dumneavoastră!

Foto 2

Update: Fericirea a ținut până la colțul străzii…am avut o intalnire in noapte… si doamna cealaltă e la fel de fericita ca si mine …

Te-ar mai interesa: Este obligatoriu să mănânci acest aliment. Nici nu...

Noi sa fim fericiți cu sau fara ochelari”(sic!), a scris Oana Pellea pe rețelele sociale.

Oana Pellea a fost infectată cu COVID

Anul trecut, în Octombrie, Oana Pellea a declarat că a luat hotărârea să se autoizoleze după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă COVID-19.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 mai 2022. Daniela Simulescu: Ne vom gă...

Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19.

Actrița a făcut anunțul neașteptat”. Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă… E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact”, a explicat Oana Pellea.

Te-ar mai interesa: Harry și Meghan au interzis. „Inel de oțel” pentru...

Actrița a mai transmis atunci că traversa o formă ușoară a bolii și spunea că nu vrea să se gândească cum i-ar fi fost fără vaccin!

Fiica regretatului Amza Pellea are COVID-19: „Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a precizat Oana Pellea în Octombrie.

Te-ar mai interesa: Cum îți poți educa metabolismul. Medic: 9 elemente...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private