Sari la conținut

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

horoscop
Imagine creată cu AI
Horoscop zilnic

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se va produce un eveniment istoric pentru toate zodiile, deoarece Mercur intră în Taur și vine cu o serie de energii revigorante.

Anumiți nativi vor descoperi că au de parcurs lecții care trebuie învățate și încheiate pentru a putea progresa, în vreme ce alții vor beneficia în mod direct de cadouri. Se deschid drumuri, un univers nou și reușite pe bandă rulantă.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul integral pentru săptămâna aceasta și a oferit o serie de predicții extrem de interesante pentru fiecare zodie în parte. Veți găsi toate detaliile care va interesează în materialul video de mai jos.

Prognoze scurte pentru Vărsător cu Maria Sârbu

Horoscop Maria Sârbu. 15 mai reprezintă o zi de mare importanță. Mercur te roagă să faci pasul schimbării și să pășești în zona ta de confort. Aceasta este o lecție pe plan intelectual. De unde nu te puteai acomoda cu ideea de stabilitate, iată că acum Mercur în Taur îți demonstrează că este momentul să te gândești la ceilalți și să rămâi alături de cei dragi ție.

În 16 mai aveți parte și de o serie de conversații cu privire la redecorarea casei sau la achiziționarea unor bunuri. Ați putea realiza o investiție care să vă aducă bucurii mai târziu, potrivit sursei.

Cea mai grea zi din an pentru o ZODIE

17 mai – atenție! Nu este deloc plăcut. Va fi greu pentru că spiritual vorbind totul va fi intens. Fecioarele vă vor da bătăi de cap, însă veți avea de învățat de la ele. Luna vă cere să ascultați Fecioarele, vă vor învăța de bine.

18 și 19 mai- un weekend karmic. Succesele vor veni după ce veți realiza o serie de transformări. Lecțiile neînvățate din trecut vă duc într-o zonă a lipsei de performanță, scrie NEWS18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel