joi, martie 30, 2023

Vaccinul Covid. Deși, mulți sunt sceptici și nu sunt convinși că vor să se vaccineze împotriva Covid, alții nici măcar nu-și așteaptă rândul și apelează la pile. 

Din fericire, cazurile nu s-au petrecut în România ci ”la case mai mari”, în SUA și Polonia. În Statele Unite ale Americii, în statul Tennessee, medicii ar fi trimis acasă bătrânii pe care trebuiau să îi vaccineze și, în schimb, au folosit dozele pentru prieteni.

Te-ar mai interesa: TOP 5 alimente anti-îmbătrânire. Include-le neapăr...

În Polonia, 18 vedete și politicieni au fost vaccinați împotriva Covid, fără să0și respecte rândul, potrivit notesfrompoland.com.

În Polonia, la fel ca în România, până în prezent, doar personalul medical ar trebui să fie eligibil pentru vaccinare

Rămâne neclar cum și de ce persoanelor publice li s-a acordat acces privilegiat și dacă au dreptul la acesta. Se presupune că persoanale publice au fost alese ca „ambasadori” ai vaccinării pentru a-i încuraja pe alții să facă vaccinul atunci când acesta devine disponibil publicului larg.

Ministerul Sănătății din Polonia și unitatea medicală unde au fost administrate vaccinurile sunt supuse unor investigații. Între timp, un politician local a fost expulzat din partidul polonez „Legea și Justiția” (PiS), după ce a fost printre cei care au primit acces privilegiat la vaccinare.

Te-ar mai interesa: Rafila vrea reglementarea taxei clawback pentru a ...

Vaccinul Covid pe pile în SUA

Sute de persoane în vârstă din statul american Tennessee au fost trimise acasă după ce au așteptat ore întregi să primească vaccinul Covid în ajunul Anului Nou.
Li s-a spus să meargă acasă pentru că nu mai sunt suficiente vaccinuri, potrivit presei locale WRCB-TV.
Dar după ce vârstincii au plecat, oficialii din domeniul sănătății și-au chemat prietenii și membrii familiei și le-au administrat vaccinul.

Te-ar mai interesa: INSP: Creştere bruscă a numărului de viroze. Peste...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private