Sari la conținut

CNCAV. Vaccinarea anti-covid continuă în 25 de centre, în România

Numărul persoanelor imunizate anti-covid, în data de 21 ianuarie 2021

CNCAV. Vaccinarea anti-covid continuă în 25 de centre, în România.

Comitetul Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că procesul de vaccinare continuă miercuri și în alte 25 de centre de vaccinare. Procesul de vaccinare continuă atât în centrele de vaccinare deschise în București, cât și în țară, după cum urmează:

  • (3) București: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Agrippa Ionescu”.
  • (9) Dolj: Spitalul Clinic Municipal „Filantropia”, Spitalul „Filișanilor” Filiași, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, Spitalul Municipal Băilești, Spitalul Județean de Urgență, Spitalul CFR Craiova, Spitalul Municipal Calafat și Spitalul Orășenesc Dăbuleni.
  • (4) Timiș: Spitalul Județean, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Victor Popescu” și Spitalul Municipal Lugoj.
  • (9) Hunedoara: Spitalul Județean de Urgență Deva, Spitalul Municipal Hunedoara, Spitalul Municipal Brad, Spitalul Orășenesc Hațeg, Spitalul Municipal Lupeni, Spitalul de Urgență Petroșani, Spitalul Municipal Orăștie, Spitalul CF Simeria, și Spitalul Municipal Vulcan.

Vaccinarea anti-covid continuă în 25 de centre, în România

În centrele de vaccinare menționate anterior se vor utiliza atât doze recepționate de România în prima tranșă, cât și în cea de-a doua tranșă, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și Centreleregionale de depozitare, prin Direcțiile de sănătate publică județene și cea a Municipiului București.

  • de la Centrul Național de stocare Cantacuzino au fost distribuite 1470 doze de vaccin pentru unitățile medicale din București.
  • de la Centrul regional Timișoara au fost repartizate 1850doze de vaccin, 875 pentru unitățile medicale din Timișoara și 975 pentru cele din județul Hunedoara, doze alocate din cea de-a doua tranșă primită de România în data de 29 decembrie 2020.
  • de la Centrul regional Craiova au fost distribuite 975 doze pentru spitalele din județul Dolj, doze alocate din cea de-a doua tranșă primită de România în data de 29 decembrie 2020.

Reamintim că, în acest moment, procesul de vaccinare se desfășoară, conform Strategiei naționale de vaccinare, pentru personalul prevăzut în Etapa I de vaccinare din domeniile sănătății și social –sistem public și privat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel